fredag 13 maj 2011

Nickes födelsedag!

Hipp, hipp hurra för Nicke i dag på hans 36-års dag! Givetvis började vi dagen med paket, dock fick födelsedagspappan knappt öppna själv;-)



Efter frukost så begav vi oss till stan där vi mötte upp Ella, Gabriel och Nickes föräldrar för att åka båten över till Helsingör.


Markus sitter och tittar ut över havet och båtarna. Han är inte med på så många kort, för varje gång jag vill ta på honom vänder han sig om vägrar vara med. Måste vara åldern;-)
Här sitter han dock och tittar ut över havet!


Törstig kille!


Vi strosade runt i smågatorna och plötsligt kom det en liten regnskur och vi gick in på ett köpcentra under tiden. Solen kom snabbt igen och det blev dags för röda korvar på torget!


Man MÅSTE jaga bort duvorna.....Ser lite lustigt ut på bilden då duvan ser halv ut!



När vi kom hem så var vi ute med grabbarna i det härliga vädret. Markus och Nicke kastade pil på den för dagen nyinköpta piltavlan. Jag och Max tog fram cykeln för att öva lite mer på cyklingen och i dag var han med på noterna och cyklade massor! Pappa kunde inte fått en bättre present än denna på sin födelsedag - ännu en som cyklar i familjen!!






Vi åt tacos med Nickes föräldrar och sen körde jag och Nicke till stan för att gå på bio. I morse var en av presenterna till Nicke kvällens biobesök och jag hade ordnat så att farmor och farfar passade grabbarna under tiden. Julia och Henrik mötte upp oss på bion (Nicke hade ingen aning om det) och vi såg "Fast and furious 5".


En härlig dag med de finaste i världen.

1 kommentar:

  1. Vilken fin födelsedag Nicke fick, både väder- och aktivitetsmässigt! :-)

    SvaraRadera