lördag 24 september 2011

65 mil avklarade!

Så smidigt, skönt och superbra att nu sitta här i husvagnen medan grabbarna tränar. Den här tiden är alltid den tråkiga delen då de tränar några timmar innan själva tävlingen börjar. Nu leker Max med sina leksaker och jag kan blogga lite. Klockan 13 drar tävlingen i gång och då sitter vi givetvis på plats och hejar för fullt!

I går startade vi klockan 8 och första stoppet blev Jönköping!

Andra stoppet blev Nyköping och vi passade på att äta lunch i husvagnen, sträcka lite på benen och få lite frisk luft.

Vi kom till Stockholm lagom i rusningstraffik, vilket givetvis är lite trist. Men hela resan gick kanonbra och grabbarna var SUPERduktiga hela vägen. Jodå, det ÄR Globen som en liten vit prick vid horisonten mitt på bilden=)


Vid 19 tiden rullade vi in på campingområdet vid banan. Det blev tacos till kvällsmat och det var ett ganska trött och slitet gäng.


Natten gick väl så där, inte helt lätt att sova på nytt ställe med nya ljud. Men som vanligt när man bor i stuga eller på hotell, första natten sover man dåligt - andra natten som en stock för man är så trött.


Vi åt frukost och sen har vi varit ute hela förmiddagen i princip. Nu ska jag och Max packa ihop lite som vi ska ta med upp till läktaren! Håll tummarna för Markus, Nicke och Ella!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar