fredag 30 september 2011

Sensommarfredag!

Kan något ha missat att det har varit sommarvärme i dag? Hoppas alla har fått njuta av det underbara vädret, för det kan väl knappast bara varit i Skåne vi haft 21 grader i skuggan? Underbart har det varit i alla fall och vi har njutit så mycket vi har hunnit i dag.

Måste dock börja med en bild som Nicke tog i går när vi var ute på en powerwalk. Dimman, solnedgången och öppet fält - visst är det vackert! Och detta har vi runt husknuten, är så glad för att vi bor som vi gör.


I dag har jag jobbat tidigt och Nicke har varit ledig. Han fixade storhandlingen och det är så skönt när kylen är full inför helgen. Max fick vara hos farmor och farfar den stunden medan Nicke handlade, för just nu är han inne i en härlig "bestämma-allting-själv-period" och det skriks och argumenteras en hel del=)

När jag kom hem så byta vi om och begav oss ut på en powerwalk i skogen. Japp, jag sa att vi bor vackert....
Med Max med så blir det något obligatoriskt stopp för att kasta lite sten i ån.



Det blev drygt 4 km och det är tuffa backar så svetten hinner lacka rejält. Nicke är artig och frågar om han ska ta vagnen men det blir NEJ från mig, måste få jobba lite extra ju;-)


Ella och Gabriel har varit här i kväll och ätit tacos med oss. Sen gick vi till skolan där killarna åkte kick och cyklade. Markus skrämmer slag på mig så mammahjärtat är i halsgropen, när han hoppar ut från trapporna på kicken....Men han klarar mycket mer än vad jag tror - så även denna gången....


Nu är det dusch och sanering av familjen Johansson, sen väntar soffan och tvmys. Lite lösgodis åker fram och jag ska njuta lite extra då jag inte ätit något onyttigt på fyra dagar. DET hör inte till vanligheterna kan jag säga, det slinker alltid ner något gott på kvällarna annars. Någon dricker kaffe, någon röker, någon tar en öl eller ett glas vin - vi äter lösgodis=) Så nu mina vänner är det helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar