söndag 11 september 2011

Kräptkalas och slappesöndag!

Fråga Max så kan han berätta allt om "kräptkalaset" vi hade i går=) Men denna mamman glömde att ta fram kameran så det blev inga bilder alls. Dock kan jag intyga att kvällen var galet rolig, med massor med god mat, många skratt och mycket prat. Tack Filippa, Fredrik och Noah för en härlig kväll!

Det blev även bestämt att vi ska fira nyår tillsammans på Lalandia i Danmark. Nu är en 8 personers stuga bokad och vi kommer vara där fredag-söndag över nyårshelgen. Ska bli mysigt att kunna bada med barnen, leka på Monkey Tonkey land, bowla, äta gott och göra massa roligheter som det stället har att erbjuda!

Trots att grabbarna la sig sent (Max somnade inte förrän 23.45!) så vaknade de samma tid som vanligt...hmpf....lite sovmorgon hade vi behövt! Men vi mös i soffan med frukost och sen bestämde vi oss för att köra in till stan och titta på bakluckeloppisen som blivit så populär. Max var väldigt nöjd med sina inköp: en traktor för 10 kr och en husbil för 20 kr!


Markus köpte ett spel som var riktigt roligt! Kostnad? 20 kr=)

Det blev en lång stund "soffhäng" med barnen och lite fika från gårdagens äppelpaj med vaniljsås. Sen blev vi sugna på frisk luft så vi gick till lekplatsen för lite bus. Markus hade hopptävling....


Max lekte med sanden för fullt!


En härlig helg med härliga människor!

1 kommentar: