fredag 2 september 2011

Ullared & husvagn!

I dag var det äntligen dags att göra vår tur till Ullared och sen vidare mot Varberg. Eftersom husvagnen vi skulle titta på var så nära Gekås så bestämde vi oss för att göra ett besök där också. Det är alltid roligt att shoppa loss på Gekås och vi lyckades fynda massor denna gången också!

Det blev oerhört mycket med hem! Kläder till grabbarna, mycket vinterkläder till barn och vuxna (vantar, termobyxor etc), husgeråd, leksaker, inredningsprylar, kökssaker, julklappar, ritsaker, underkläder, jacka och väst till mig, bilprodukter, wii-spel, ryggsäck till Markus, strumpor, träningskläder....ja, det var hur mycket som helst och för detta betalade vi drygt 4ooo kronor!


När vi shoppat klart så begav vi oss till Valinge för att titta på husvagnen som vi spanat in på Blocket. Den var precis så fin som vi förväntade oss så det var bara att slå till!! Nu är vi ägare till en Adria 502 uk, så kallad barnkammarvagn. Blev ett litet matstopp för mig och Nicke på vägen hem=)


Grabbarna var lyriska när vi kom hem med den och allt skulle undersökas direkt - så klart=) Tog några bilder, dock lite mörka eftersom det var sent i kväll. Gissa om våningsängen är populär?!
Gillar det lilla bordet där grabbarna kan sitta med sina saker och det blir även en sängplats när det behövs.

Här blir det sängplats för två personer!

"Köket"


Superfin toalett!



Nu ska vi lära oss massor, alla tips och råd tas tacksamt emot! Ska bli roligt att inviga den på bmx tävling i slutet av september. Lär ju bli lite smått och gott som ska inhandlas till den också, men vi får väl skynda långsamt och tänk till vad som kan behövas.



Och nej, det blev inga likadana träningsställ inköpta på Gekås......

6 kommentarer:

  1. He he, träningsoverallerna kommer nog vad det lider, vänta och se... ;-)

    Jättefin husvagn, förstår att grabbarna tyckte det var superspännande att undersöka överallt när ni kom hem med den.

    Visst får man mkt för pengarna på Gekås, det lönar sig verkligen att åka dit och bunkra upp med vinterkläder etc. till barnen. Ofta behöver man ju fler par av varje så att man slipper släpa runt på dem överallt.

    Ha en fortsatt fin helg, kram!

    SvaraRadera
  2. Jätte fin husvagn ni köpt! Lycka till! kram Marie

    SvaraRadera
  3. Å vad fin!!! Jag vill också ha en husvagn men det blir nog svårt att få igenom här hemma.
    Tack gode gud för de uteblivna träning overallerna =)

    Kram Madelaine

    SvaraRadera
  4. Madelaine - vi lånar ut vår=) Men då kräver vi att NI har likadana träningsoveraller!

    SvaraRadera
  5. Äntligen! :-D Den är SUPER-fin!! /syster yster

    SvaraRadera