onsdag 21 december 2011

Dan före dan före dan före doppardan!

Det närmar sig.....snart ÄR det jul och jag ser verkligen fram emot helgen och ledigheten som kommer med den. Nu har vi snart allt klart och jag ska bara fixa en liten sak i stan i morgon, men mer kan jag inte skriva här;-)

Jag har ju inte bjudit på några bilder från lucian hos Ingrid, så håll till godo med några i mindre bra kvalite!



I dag har jag klarat av stora julhandlingen och kylen är VÄLfylld!

I dag har Markus lyckats med konsten att springa in i en vägg....Stackars killen som sprang och tog svängen för snävt och smällde kinden i kanten på en husvägg. Det hade hänt ca 10 minuter innan jag kom och hämtade honom.

Vi har hunnit skriva önskelista till tomten, göra gipsfigurer och jag har tränat. I morgon lär vi väl få måla figurerna!


Ganska svullet och rött=(


Eftersom det är onsdag har vi varit på Bokbussen och tömt av och fyllt på vårt bokförråd.



I morgon är det jobb som vanligt till kl 14.30 och på fredag slutar jag 12 för att kunna vara ledig med grabbarna. Finaste svärföräldrarna kommer hem till oss 7.30 och passar dem tills jag kommer hem sen.


Lilljulafton kommer mamma och Wille till oss, då blir det lite gott att äta och så ska vi spela Bingolotto. Julafton firar vi hemma med Nickes sida, så vi blir 11 stycken här då. Juldagen brukar vi vilja ha obokad så vi kan pyssla med barnen och deras julklappar, äta rester, se någon film och bara mysa. Nicke ska jobba annandagen så då får vi se vad jag och barnen hittar på!

1 kommentar:

  1. Aj aj på kinden!
    Kul med gipsfigurer - det måste jag köpa till Ava!
    Goooood Jul på er, ha det så gott!
    Kram Johanna

    SvaraRadera