torsdag 15 december 2011

Lucia, födelsedag & julfest!

Vilka dagar det har varit den här veckan! Det har verkligen gått i ett och nu känns det skönt att det blir lite lugnare utan aktiviteter de kommande dagarna, även om det så klart har varit roligt och mysigt.

Vår dator har strulat som sjutton och jag har inte kunnat använda den de senaste dagarna, därför har jag inte heller några foton att bjuda på. De kommer kanske i efterhand när allt är klart med datorn. Gjorde en ominstallation i går så nu verkar det fungera igen, ska bara få in programmet så jag kan föra över bilder från telefonen igen.

I tisdags var det dags för luciafest hos Ingrid! Som vanligt bjöds vi på himmelskt god mat då hon hade gjort en buffé med massor av gott. Barnen stöttade inte så mycket i luciasången men Ingrid var lika fin som vanligt i lucialinne och glitter! Max var tomte men nöjde sig med att sitta i en stol och titta på, alla barnen fick scenskräck och lämnade Ingrid=)








Det var supermysigt, gott och trevligt på alla vis och det var roligt att träffa "de nya föräldrarna" lite mer och prata. I januari har Ingrid skolat in klart och då är det sju goa ungar hos henne!


Nicke körde och lämnade Markus på fotbollsträningen och stack sen till sin egen träning, så när klockan var 19 körde jag och Max till skolans gympasal för att hämta Markus och överlämna avslutningspresenterna till tränarna, som jag hade fixat.




I går blev jag uppvaktad av grabbarna, de kom med tänt ljus, sjöng och gav mig paket på sängen. Jag fick nya löparkläder, precis som jag önskat mig, och nu har jag även vintertights som ska hålla mig varm även när det är minusgrader och jag är ute!





När jag slutade på jobb i går så fick jag skynda mig att hämta barnen, vi kom hem 16.45 och maten stod på bordet 17.15 när Nicke kom hem så vi kunde äta tillsammans. Markus klass hade julfest på skolan som började kl 18, bara att sätta fart dit när vi hade ätit. Där fikade vi och sen visade de upp sitt julspel med rim, sång och lite av varje. Hur mysigt som helst och även här var det jag som hade fixat present till lärarna som överlämnades när barnen var klara med sin uppvisning.




Jag kände mig verkligen uppvaktad i går då det fullkomligt dundrade in sms, telefonsamtal, inlägg på Facebook och även besök till jobb av uppvakande svärföräldrar. Kvällen rundades av med en iskall Smirnoff Ice i soffan med maken!




I morse hoppade jag på vågen och kunde konstatera att jag har nått mitt mål med drygt en veckas marginal till godo! Det har blivit -3,1 kg fram tills i dag och det känns kanonbra. Jag har verkligen fått stor skillnad på mitt problemområde, magen, och det var precis där jag vill ha resultatet. Jag har även insett hur mycket det krävs för att man ska gå NER i vikt och jag vill ännu en gång ge all eloge till de som kämpar med vikten!





2 kommentarer:

  1. Åh vad kul att du nådde ditt viktmål! Härligt!
    Du är så duktig med träningen.
    Kram från Johanna

    SvaraRadera
  2. Vintertights har jag också tänkt på att inhandla, men här brukar ju (dock inte nu) bli snö på vintern och jag har inga "vinterlöparskor" så då måste jag i så fall skaffa såna också. Därför brukar det bli att jag gör uppehåll i löpningen på vintern och åker längdskidor istället.:-)

    Härligt att du nått ditt viktmål på kortare tid än planerat! Men så har du ju kört stenhårt också så konstigt vore väl annars. :-)

    SvaraRadera