lördag 3 december 2011

Pepparkakshus & MMA!

Max bjöd inte på någon sovmorgon i dag, tyvärr, men nog så mycket kel och mys i sängen innan vi gick upp i morse. Det är så skönt när ingen ska iväg, ingen stress och vi kan sega runt här hemma på morgonen.

Hela familjen begav sig till Ica Maxi för en storhandling så nu klarar vi ytterligare en vecka om det skulle bli snöstorm och vi inte kommer ut. Stor chans...not....var är vintern?!

Vi har i dag gjort årets pepparkakshus och hela familjen fick hjälpa till!

Taddaa! Så här snyggt har Markus och Max dekorerat huset=)


Nicke och Markus körde till stan vid 14 tiden för att titta på SM i amatörMMA och shootfighting. Vår eget proffs Mats fick inte tävla, just för att han är proffs, men han var där och coachade. Grabbarna fick se många matcher innan de var hemma igen vid 18 tiden.



Jag och Max har storstädat hans rum, spelat spel, lagt pussel och sen tränat i källaren. Jag hade tänkt springa i dag men det var bara att glömma då det har stormat och regnat precis hela dagen. Men spinningcykeln duger fint, så det går inte att skylla på vädret för att inte motionera!




I kväll blir det en film, Nicke har hyrt Baksmällan 2, och jag lär garanterat ligga raklång i soffan och bara slöa. I morgon ska jag och grabbarna köra till Therese, Hannes och Lova i Malmö, det var alldeles för länge sedan vi sågs!


1 kommentar:

  1. Pepparkakshus har det inte blivit något här än, kanske ett projekt för eftermiddagen? Jag tänkte ändå göra lite julgodis i form av snöbollar (finns det ingen riktigt snö får man väl försöka framkalla den på eget vis ;-)).

    Så mysigt för er att träffa T och barnen idag! Hälsa så gott från mig!

    SvaraRadera