fredag 2 december 2011

Kransar, lussekatter och bedrifter!

Jaha, då var det fredag igen! Det är så himla skönt med fredagskänsla, jag tycker fredagen är den bästa dagen på hela veckan. I dag har vi jobbat som vanligt och grabbarna har varit i skolan och hos Ingrid.

När jag kom för att hämta Max så var han fullt påklädd för att han och Ingrid hade varit ute och lyst med ficklampan - hur spännande som helst. Han kom så klart på att han bara MÅSTE bajsa innan vi skulle köra och numera är vi hur lyckliga som helst för det, eftersom allt görs på toaletten. När detta var avklarat och vi satt i bilen säger Max stolt "nu har jag bajsat på Karlslundsbadet och Ingrids toalett". Goa ungen är så klart stolt över sina resultat!

Något stressad hämtade vi upp Markus och sen körde vi inom affären innan vi kom hem och kunde känna att det är helg=) Vädret talar ju knappast tydligt om att det är december, men nu tycker jag ändå att jag börjar känna lite julmys. I går fick vi årets krans av Lena och den har underbara färger då där är allt från lime till chili på den!


Jag har ju min adventskalender och det är fötterna som ska få njuta av de två första presenterna som gömt sig bakom luckorna.

Vi har sedan länge bestämt att vi skulle baka lussekatter med Julia denna kvällen då Henrik skulle ut med jobbet och hon var "ledig för bak". Blev bara ett foto, kanske det dyker upp fler senare då Julia tog några stycken också.


Vi har sett Idol i kväll och nu väntar vi med spänning på resultatet. Jag hoppas verkligen att Robin går till final!


Helgen är ganska obokad tycker jag, dock ska vi ner till Therese och barnen på söndag förmiddag. Jag ska hinna med att träna, städa här hemma och mysa med familjen. För mig är det avkoppling, tro det eller ej när man går här med dammtrasan i ena handen och småpratar med barnen.


Mitt lilla viktprojekt har nu pågått i tre veckor och det ser lovande ut. Var stolt över mig själv när vågen i morse visade -2,7 kg på tre veckor. Hade ju siktet inställt på ett halvt kg/vecka men det har blivit nästan 1 kg och det utan att jag känner det som jag gjort stora uppoffringar.


Nu - Idol!!

1 kommentar:

  1. Max är så duktig med sitt bajseri och du är så duktig med ditt viktprojekt! 1 kg/vecka ÄR mycket och jag hoppas inte du fortsätter rasa i samma takt så länge till - då kommer jag med mina småländska skogshuggarmuskler krama sönder lilla dig nästa gång vi ses. ;-)

    Jättefin krans - som alltid!

    SvaraRadera