söndag 25 december 2011

Jul i dagarna tre!

Härligt, mysigt, gott, roligt och spännande! Så har vi haft de senaste dagarna och vi njuter i fulla drag här hemma av julen!



I fredags på lilljulafton kom mamma och Wille till oss. Vi åt lite plockmat, barnen fick sina julklappar, vi spelade Bingolotto och hade verkligen mysigt.



Nicke fick ut och jobba, grannen behövde en tomte!


Max fick en bondgård, djur och små traktorer. Markus fick en "Nerf" pistol, lego och en bok.

Julafton börjde med fart, vi fick besök av polisen och jag tror en och annan granne höjde på ögonbrynen=) Min klasskamrat T är polis och han bjöd grabbarna på en titt i bilen, de fick känna på säkerhetsvästen och så fick de avspärrningsband. Snacka om att ögonen lyste och lyckan var stor!

Vi gick en lång promenad med killarna innan vi sen gjorde oss i ordning för att fira julafton. Båda grabbarna ville ha slips!


Nickes föräldrar, Ella, Gabriel, Camilla, Hannah och Sarah kom till Kalle Anka och hela gänget fikade!

När vi hade sett det så kom tomten!!

Markus skrek av lycka när han såg att han fått en ny bmx cykel!

Mååååånga paket blev det!

Max har skrivit till tomten att han önskade sitt ett kök - glädjen var total även här.....


Kusinbus!


Far och son Johansson!

Max fick ett fiskspel som kräver STOR koncentration....

Vi hade en mysig kväll, åt massor med god julmat, mös i soffan, barnen lekte med alla saker de fått, det blev gröt och lite godis innan gänget bröt upp runt 21 tiden. När huset var tomt slängde vi oss i soffan och såg "Sällskapsresan"!


I dag har vi kikat på alla presenterna, testat nya spel, satt ihop kick, plockat lite och lyssnat på musik. Markus och Gabbi fick vars en kick som man kan köra med i snön!

Jag och Nicke har varit ute och sprungit vars en runda och Markus har givetvis cyklat....


Vi röjde i garaget och sorterade kartong, snören, plast och julklappspapper. Det blir en hel del när man är många som har firat tillsammans. Sen blev det dusch och vi begav oss till Ella som bjöd på middag. Vi gick en liten sväng till en ny lekplats också!


Vi spelade julklappsspelet!

Nu är det en lugn juldagskväll, lite film och en skinkmacka!

1 kommentar:

  1. Mysig jul i Skaune ser/läser jag! Jisses så lika far och son Johansson är - nu vet du hur N kommer att se ut om xx antal år. :-)

    God fortsättning!

    SvaraRadera