söndag 28 oktober 2012

Gameday! I dag var det dags för Gantofta IBK att spela matcher i Knatteligan. Coachen och Markus är redo och laddade!


Matcherna spelades i Norrehedshallen i Helsingborg och Gantofta spelade med två lag, rosa och svart. Markus fick till sin stora lycka spela i rosa!
     
 Hejar på kompisarna när de spelade första matchen....
 ....peptalk innan matchstart!


 Kim, som också är tränare, fick ta rosa laget när de hade match samtidigt...
 
 ..... som svarta laget spelade sin och peppades av Nicke!
 Max var hjälptränare!
 Man tackar ordentligt efter match!
 Lagen som möttes i dag, ett glatt gäng!
 Max var måttligt road av att titta på när storebror spelade match, men han roar sig ganska bra!
 Vi var klara i hallen vid lunchtid och när vi kom hem så gick vi ut direkt i det fina vädret. Nu var det Max tur att få spela.

 Vi spelade en bra stund i vändzonen, sen var det dags att göra lite nytta. Nicke har satt på vinterdäcken på bilen, Max gav en hjälpande hand.
 

 Jag har räfsat löv, rensat lite i rabatten och tömt husvagnen på alla dynor och madrasser. Sen var det minsann dags för lek igen och eftersom Markus hade två kompisar här så var de tillräckligt många för att leka kurragömma! Max och Nicke jobbade tillsammans och räknade och letade i ett bra team=) Man får INTE kika när man räknar....
 Ella och Gabriel kom framåt kvällen och vi har ätit tacos tillsammans och kusinerna fick busa lite. Nu rundar vi av en härlig helg och landar i soffan. Mycket tid med grabbarna, mycket sport, tid med fina vänner, trädgårdsfix och många maskiner tvätt har hunnits med. Visst är det snyggt i tvättstugan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar