lördag 1 oktober 2011

Life is good!

Vi vaknade till strålande solsken i dag också och man blir ju så glad! Vi var uppe vid 8 så innan vi skulle bege oss ut så storstädade jag Max rum. Skönt att få kastat lite leksaker som gjort sitt, dammsugat i leksakslådor och flyttat ut en del som inte används längre.

Vi begav oss ut på en nästan 6 km lång powerwalk med grabbarna och Markus cyklade som vanligt och Max satt i vagnen. Vid ett ställe låg det massor med kastanjer och vi stannade för att plocka.


Man måste stampa ordentligt för att få ut vissa!
Fina, älskade ungar!
När vi kom hem åt vi lite lunch, slappade och duschade innan vi sen begav oss till Ramlösa. I dag var det dags får vår dejt med Danne, Helen, Jonas, Johanna och alla barnen. Roligt att vi nu ser till att träffas alla regelbundet och vi turas om att bjuda hem. Vi började med att gå till lekplatsen där barnen kunde busa, vi fikade, pratade och njöt av solen!





Jag gjorde i alla fall ett försök att fånga alla på bild=)

Efter någon timme där gick vi hem till Danne och Helen för att starta grillen. Goa tjejerna Ava och Ebba satte sig och diskuterade lite i hallen.

Johanna och Nicke pratar i kvällssolen=)

Våra 08:ottor mumsar på hamburgare!


Emil låg i vagnen och mös!

Vi hade en underbar kväll och det är ju fantastiskt att kunna sitta ute och grilla och äta den 1 oktober!

Lite mys med Emil!

Danne provar one pice! Eller är det en bankrånare?!

Johanna får gosa lite med Emil också=)

Tusen tack för en kanonmysig dag och kväll tillsammans! Underbart att se barnen leka så fint tillsammans och det blir många goa skratt med så härliga vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar