onsdag 31 augusti 2011

Hurra!!

I dag var vi bjudna till Ingrid för att fira - nu är det klart att hon är privat dagmamma! Ingrid har kämpat hela sommaren med papper, blanketter, kommun, skaffat revisor och gud vet allt.... För oss har det varit en del oroliga dagar då vi inte har vetat hur det skulle bli för våra barn. Men nu är det klart att Ingrid fortsätter som dagmamma och det skulle så klart firas!

Vi bjöds på riktigt kalas med ballonger och godsaker! Givetvis fick barnen fixa dekorationerna...


Spana in godingarna - i dubbel bemärkelse!

Max, Molly och Noah!



Taddaaa!

Max älskar att vara med Sigge!


Snart är de 6 barn hos Ingrid och när vi satt där i dag så lämpligt nog ringde det en mamma till som ville söka plats hos henne. Lustigt att kommunen/skolan sa att det inte finns underlag för att ha henne kvar......Pengar styr och när dagiset har så många tomma platser så ville de ta de barnen från Ingrid. Men där gick de bet som vi säger på ren skånska!


Jag och grabbarna har varit på bokbussen och efter att ha läst ut "Inte utan mina söner" så kom den här med i dag. Ska bli intressant att läsa denna sanna historien om den autistiska pojken.


Inte så bra kvalite på bilden kanske, men jag tyckte det var så mysigt att se hur grabbarna kastade sig i soffan med sina böcker=)

Nicke är fortfarande inte ok, men febern har i alla fall släppt. Han hostar väldigt mycket och har huvudvärk till och från hela tiden. Han är vaken mycket på nätterna och det stör denna mammans skönhetssömn också;-) Men vad gör en hostande make när han förser sin fru med en rolig present?





1 kommentar:

  1. Grattis Ingrid och grattis till er föräldrar också! Jag vet ju hur ni har oroat er för hur det skulle bli och hur ni har fightats för att få ha Ingrid kvar som dagmamma. Det gläder mig oerhört att det blev ett glatt slut på den här historien! :-)

    Ha en go' helg, lycka till med shoppingen idag och även med husvagnstittande - kanske t.o.m. köpet! Hör gärna av dig sen och berätta hur det gick.

    KRAM

    SvaraRadera