söndag 25 november 2012

 Två dagar med härlig familjetid, mycket hemmamys och mycket fixat. I går var jag och Max hemma hela dagen. Vi började med att sätta två degar och sen hann vi tomta lite innan de skulle bakas ut! Max showar mycket just nu och han sjunger gärna "om mitt hjärtat slår" och "sexy laydo"....jodå, det heter "laydo" och inte "lady".....


Min lilla hjälpreda!

Jag tog ner gardinerna i köket, putsade fönstret och satte upp advent/julgardinerna. Dock väntar vi till nästa helg med att sätta upp stakarna och julstjärnorna, vill inte tjuvstarta förrän det är första advent.
Vi bakade både lussekatter och kanelbullar!

 Vi storstädade Max rum också, det är mysigt att fixa tillsammans i lugn och ro. Max blev så glad över nya gardinerna vi satte upp, på kvällen sa han "jag älskar mina gardiner mamma".
Markus var och lekte med en kompis och sen kom de hem till oss och även kusin Gabriel kom några timmar. Det blev pannkakslunch till hela gänget innan det var dags för grabbarna att åka till fotbollsträningen med Nicke. Jag, Max och Gabbi gick ut en timme och spelade lite fotboll och sköt lite bollar med basebollracket!
 Vi satte även upp ljusslingan på framsidan!
 Det blev en lugn hemmakväll med god mat och en hyrd film för oss, en perfekt avslutning på en fin lördag med familjen.

I dag fortsatte vi i hemmatrallen med mjukisbyxor och städning av Markus rum. Grabbarna gillar att hjälpa till och då blir tom städning ett mysigt nöje att göra tillsammans. Markus fick också upp nya gardiner och lite "julstädat", så nu är även hans rum redo för advent nästa helg.

Klockan 13.30 var det dags för fotbollsavslutning med alla ungdomslagen i Gantofta IF. Det var fikaförsäljning, lotter och prisutdelning. Massor med härliga Gantoftabor!
 Vi gjorde ett litet fikahörn till oss!
 Den hemliga prisutdelaren var Alvaro Santos som spelar i HIF.

 När alla i laget hade fått vars ett pris så skulle det även delas ut ett pris till den spelare som har tränat flest gånger under året. Snacka om att Markus blev glad när det var han som vann det!
 Autografdags.....
När vi var klara där körde vi till Hannah som hade lite födelsedagsfirande för hon har fyllt 16 i veckan. Camilla bjöd på god mat och det var lagom att runda av söndagskvällen med Nickes familj, lite prat och mys.

2 kommentarer:

  1. Grattis Markus till priserna!! Max, får mormor en lussekatt? Det är det bästa jag vet!! Älskar er! Kramar från mormor

    SvaraRadera
  2. Grattis Markus till finfina prestationer! ♥

    SvaraRadera