lördag 10 november 2012

I torsdags skrev jag ett inlägg i bloggen om lite av varje, ganska oväsentliga saker. Lite senare på kvällen läste jag Sophies fina blogg och allt vändes upp och ner. Jag satt och grät hejdlöst över fina Tristan, över sorgen att han inte finns mer. Mitt hjärta gjorde så ont, jag önskar så innerligt att de inte behövde gå igenom detta. Jag har inte behövt gråta så mycket sen begravningen, även om vi dagligen tänker på allt detta och pratar om det. Våra tankar är hos er varje dag och vi önskar så att vi kunde göra mer för er. Alla styrka och kärlek till er, ni är aldrig ensama.
 

I går kände jag mig ganska nedstämd och kände bara för att vara hemma och pussa på mina barn. Men givetvis rullar ju vardagen på så det var jobb och skola/dagmamma för oss. Hela familjen älskar vårt fredagsmys och vi ser fram emot det hela veckan. Jag och Max gick till affären och handlade lite gott medan Nicke och Markus var på Nickes innebandyträning med old boys. När de kom hade vi ordnat mat, tänt massor med ljus, dukat vid tvn och "Shrek 3" var laddad i dvdn. Alla myser lika mycket när vi får vara tillsammans.

I dag var det innebandyträning för Markus och Nicke 9-10 och sen körde hela familjen och handlade. Det är aldrig några problem att åka och handla med barnen, de tycker det är kul att få hjälpa till, välja och plocka ner i vagnen. Vi åt luch på Maxifiket och alla kunde välja vad var och en var sugen på!

Max väljer alltid korv, det är ett säkert kort!

 När vi kom hem gav jag mig på och skurade badrummet ordentligt, från golv till tak. Nicke och Markus körde till fotbollsträningen och då begav jag och Max oss ut. Det var riktigt kallt och blåsigt, men vi behövde lite frisk luft och lek!

 En härlig lördag avslutades på bästa vis i sällskap med familjen Johansson i Jonstorp. Vi fick underbar lax till middag, god efterrätt och massor med prat. Lilla Melvin föll för Nicke och de hade några roliga stunder tillsammans....
 Markus, Oscar och Max spelade bla Wii.
 Heeeej! Händerna i taket för glassen!
 Hmmm....vilken ska jag nu välja....
 
 Tusen tack fina vännerna för en härlig kväll! Nu blir det soffan en stund, grabbarna håller som bäst på att somna i sina sängar och vi är också redo för John Blund snart. I morgon är det fars dag och Nicke jobbar, så vi får mysa med honom när han kommer hem. Jag och grabbarna kör till pappa och Lena på lunch, vill ju krama om min lilla pappa också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar