lördag 17 november 2012

Lördagarna går som vanligt i innebandytema, inget undantag i dag. Hela familjen och en medåkande kompis till Markus, körde till Ängelholm vid 9 tiden. Grabbarna spelar i Knatteligan och då räknas inga mål eller placeringar i en serie, det ska spelas för att ha kul i denna åldern, inga prestationskrav vilket jag tycker är kanonbra.

Markus var laddad och redo!

Gantofta spelade med två lag, svart och rosa. I dag blev det två förluster, men det gjordes väldigt många mål i matcherna av alla lagen (man tappar räkningen när det inte finns någon poängtavla och så har man Max som kräver sin uppmärksamhet!). Tyvärr kan vi alla konstatera att några av lagen i ligan är i fel grupp, de ska placeras efter lagets utvecklingsnivå för att det ska bli så jämt som möjligt och lagen som de mötte i dag (och förra gången) är betydligt bättre, ett år äldre och har spelat tillsammans länge. Men det ger ju bra träning för våra killar och de visar inte en enda sur min trots förluster och DET tycker jag visar på sann idrottsglädje!


 Markus och Lucas fann varandra i dag och ipaden var intressant en stund....
 ....men snabbt gick de över till att leka med bilar!
 Man tackar ordentligt efter match!
 Lite tokerier hinner man också med....

 Kim och Nicke med alla fina pojkar i P8 laget!
 Jag lyckades också få komma med på bild, händer ju inte så ofta ;-)
 Max provar Markus skyddsglasögon - snyggt eller hur?
 När vi var klara med matcherna passade vi på att köra inom nya bmx-banan som har börjat byggas i Ängelholm. Det är ett team från Usa som har byggt banan och till nästa säsong är allt klart och vi får en EM tävling!
 Galet imponerande, kan lova att den är stor, hög, lång och lär bli tuff att cykla på!
 I kväll har vi varit hos mamma och myst lite. Hon fick opererat foten i onsdags och nu väntar en 6 veckor lång sjukskrivning. Inte enkelt att ha så ont och kanske svårast av allt blir att hålla sig så stilla som hon måste? Storasyrran Malin, Janne och Albin kom också inom en stund. Markus är väldigt, väldigt glad för kusin Albin!

 Mys med fina familjen! Tusen tack för i kväll mamma, hoppas foten gav med sig lite innan läggdags.
När vi kom hem blev det läggdags för grabbarna och vi hamnade i sofforna med film. I går såg vi (mest jag för Nicke tar datorn i knät under tiden....) Twilight och i dag New moon. Får se alla fyra filmerna nu när den sista har kommit också.

I morgon är det innebandydags igen för Markus, de frågade om han kunde ställa upp i P9 också och han behövde inte tänka många sekunder för att svara JA på den frågan! Vi ska även till Milton på 3-års kalas, till Max stora glädje. Alltid kul att få leka lite och gå på kalas.

Vill också gratulera Mats som i kväll tog sin tredje raka VM seger i submission wrestling! Du är grym och vi är SÅ stolta över dig!

1 kommentar:

  1. Det är helt rätt det där med poänglösa matcher, det är ju inte vem som vinner som är det viktigaste utan att man lär sig spelet, får gruppgemenskap och har roligt!

    Kul att Max har någon att leka med under innebandyn. :-)

    Så roligt för din mamma att ni kom hela gänget och hade myskväll tillsammans. Hoppas hon inte har alltför ont efter op.

    Ha en fortsatt fin söndag med kalas och allt.
    Kram!

    SvaraRadera