tisdag 9 augusti 2011

Halmstad!

I dag styrde vi bilen mot Halmstad och Sannarpsbadet. Bjuder det inte till strandväder så får vi bada inomhus och grabbarna klagar icke=) Som vi har badat, plaskat, åkt rutschkanor och hoppat i tre timmar! Både Markus och Max är riktiga vattendjur och älskar vatten.





Markus både imponerade och chockade oss lite då han utan en sekunds tvekan hoppade från det höga hoppet 3 meter över vattenytan!




Vi åt lunch där inne också och när tre timmar gått så var vi väldigt trötta. Det tar på krafterna att bada och i dessa bassängerna är det riktigt strömt nästan överallt. När vi var nyduschade och klara körde vi i väg för att hitta någonstans att äta glass!




Nöjda med dagen så körde vi hemåt och vissa var mer trötta än andra=)


När vi kom hem så har vi städat lite, ätit middag och tränat lite cykling med Max. Kvällen rundades av med grabbarna i soffan, pop corn i knät och Allsång på Skansen!


Måste visa några underbara bilder som är tagna under NM i Danmark (finns att hitta på bmx sidor).

Spana in glädjen som lyser om Markus! Vilket léende och lyckan är total över sin fjärde plats!


Grabbarna hade busat vid prisutdelningen och här har Markus hoppat upp hos kompisen som kom trea.


Denna bilden älskar jag! Inför varje heat Nicke körde i VM så stod han uppe på startrampen och vinkade till oss - som vinkade tillbaka allt vad vi kunde!


Underbart med så mycket blå-gult på pallen!! Ella blev etta i NM och sen kom Maria på andra plats och Katarina på tredje. Lilla Elin står med mamma på pallen, precis som Max brukar följa med Nicke upp. Härlig sport med härliga människor!



3 kommentarer:

  1. Mysig pool i simhallen!
    Åker Max framåt i bilen nu? Vad har ni för stol?
    Ha det gott // kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Ja, han åker framåt nu! Du får sms om detaljerna=)

    SvaraRadera
  3. Var ju INTE igår man var på badland :P / Syster yster

    SvaraRadera