onsdag 17 augusti 2011

Jättemyror & husvagnsfunderingar!

Oj vad dagarna har rullat på denna veckan! Snart helg igen, vi har kommit igång efter den sista semesterrundan och vardagen börjar smyga sig tillbaka. Nicke har varit hemma med Markus eftersom han har så ont i sin mun och varje måltid är en pina för honom. Det är absolut bättre, men inte borta. Det är inget som smittar (har ju varit hos doktorn) men han får Ipren på doktorns rekommendation samt att han ska ta Bafucin. Det börjar se lite bättre ut i halsen, men nu har det kommit en ny blåsa vid kinden=(

I går tog jag, Nicke och Max en powerwalk i det härliga vädret. Markus ville stanna hemma under tiden och det fick han, börjar bli en stor kille nu som inte vill följa med oss alltid! Men går vi i närheten av byn, samt att han kan ringa oss om det är något så är det ok att han stannar hemma själv. På kvällen körde vi till Råå för en kvällsglass, det blev inget dopp denna gången och det är med lite sorg i hjärtat som vi nog kan konstatera att kvällsdoppen är över för i år. Annars får det nog bli vinterbad;-)

I dag hade vi besök på Conteam. Ett gäng jätte-myror tyckte det var en bra idé att åka med en container för att komma till Sverige. Killarna bjöd in en till oss på kontoret så vi kunde bekanta oss lite. Denna ENORMA myra hade som klor framtill att bita med och den sprutade någon form av vätska (förmodligen gift) när den blev aggresiv. Ryser.....

I kväll var det också dags för Max favoritbesök.....


Tänk att han älskar bokbussen som han gör! Han kliver in och går bort till barndelen där bak och sätter sig i den lilla soffan där är och börjar rota bland böckerna. Det blev en ny laddning med hem så klart!



Och ja....vi har börjat planera för en husvagn. Men oj vilken djungel det är när man inte är så insatt. Vi har lagt några timmar nu vid datorn och Blocket är flitigt besökt av oss. Detta skapar en kedjereaktion då vi måste byta bil också. Dock har vi inte vunnit på lotto så det blir en gammal husvagn som jag sen tänker fixa till genom att byta ut tyg på dynor, gardiner etc. Vi har riktat in oss på dem med barnkammardel, dvs där det är en våningssäng till barnen. Vi får se hur det går, ännu är inget klart och spikat. Men roligt är det!


I morgon är det skolstart för Markus, ska bli spännande att får vara med på inskolningen i morgon! Tänk, min "lilla" påg är redan 7 år och ska börja första klass!

2 kommentarer:

  1. Tråkiga nyheter! Myran överlevde inte natten! Begravning hålls idag 16:00! ;-) /gissa vem!

    SvaraRadera
  2. Är det valfri klädsel? /Sys

    SvaraRadera