torsdag 18 augusti 2011

Skolstart!

Dagen är äntligen kommen - Markus börjar i ettan! Gissa om han var sugen på att gå dit i förmiddags, inte helt kul att de inte började förrän 10.30! Men redo var han när vi gick dit...


I hans klassrum fanns bänken med hans namn på och där låg en skrivbok, penna och suddgummi.

Gantofta har en härlig tradition för förstaklassarna, de får släppa iväg ballonger på skolgården.


I sin ballong satte de fast en lapp där det stod lite information om vilka som skickat ballongerna och till vilken mail man kunde skriva tillbaka en hälsning. Spännande att se om någon svarar!



Härlig syn!


Efter jobbet körde jag till banken för att hämta en postväxel och när jag kom hem körde Nicke iväg och hämtade vår nya bil!


Då har vi vår första volvo och det känns verkligen superbra. Jag har alltid tyckt att cross country är en snygg bil, nu fick tag på en till ett bra pris och vi slog till. Nu ska vi bara hitta husvagnen som är ämnad att bli vår....


4 kommentarer:

  1. Nice wheels baby!
    Roligt att följa ert trailor adventure. Så stor Mackan är på fotot, han vände sig nyss på filten i gräset...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja du Johanna, jag älskar den filmen där du ligger med Markus på filten i trädgården!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Ni byter bilar oftare än någon annan jag känner! Volvo, nja, det lär det inte hamna någon här i alla fall, vi kör franskt i alla väder och är supernöjda med det, men visst är några av deras modeller snygga.

    Kul att Markus första dag i skolan gick så bra. Annie och Ville börjar på måndag men konstigt nog har vi inte fått någon info om vi ska vara med eller inte och det är ju som bekant fredag idag!?!?

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Japp, vi håller Sverige på fötter=) Ekonomin måste rulla på;-)

    SvaraRadera