söndag 21 augusti 2011

Helgen!

Jag sa just till Nicke att denna söndagen har varit lång, nu när jag ska blogga om helgen känns det som att den gick i rasande fart ändå! Nåja, vi har hunnit med en hel del så vi är mer än nöjda med dagarna som gått i alla fall.

I fredags hämtade Nicke och grabbarna mig på jobbet så körde vi direkt till Vittsjö och tittade på två husvagnar. Båda var fina, dock var den första för liten. Men vi lärde oss massor på att bara titta på dessa och vi inser att vi ska skynda långsamt så vi inte tar första bästa. Vi tittar ju på gamla husvagnar så skicket är ju väldigt betydelsefullt.

När vi kom till HBG igen så körde vi till O´learys och åt middag där. Vi kom på att det är första gången vi går på restaurang hela familjen (Mc Donalds räknas inte....). Det blev en supermysig kväll med killarna som uppförde sig hur fint som helst. De båda uppskattade verkligen kvällen och en sportbar passade fint=)



I går stack vi till bmx banan för träning. Det var soligt men blåste massor! Grabbarna fick cyklat massor i alla fall, men jag och Max satt en del i bagaget på bilen, med luckan öppen och myste=)




Sen var det dags för kräftkalas hos mamma och Wille kl 17. Vi skulle fira Wille som fyller år i veckan. Redo för kalas!


*Älskar*


När vi kom kunde vi sitta ute på baksidan där vi bjöds på bubbel och tilltugg!


Sen följde en festmåltid utan dess like.... Spana in kräftorna!


Det fanns kräftor, räkor, olika sorters bröd, ostar, sallad, grillat för de som inte äter kräftor och massa gott att dricka. Sen blev det en dessertbuffe som ICKE gick av för hackor! Tusen, tusen tack mamma och Wille för en underbart trevlig kväll!

I dag körde Nicke och Markus till Vallåkraträffen med Ella och Daniel. Jag och Max körde till Ica Maxi för en handling i stället, kylen hade på något vis lyckats bli tom igen. När gänget var samlat gick vi till skogen en runda!




När vi kom tillbaka startade vi grillen och det blev massa god mat i kväll igen. Vad vågen numera visar vill jag nog inte veta;-)


I morgon är det ny vecka och nya utmaningar. Kan vi hitta den husvagn som ska bli vår? Vilka ämnen ska Markus få börja läsa i skolan? Vad ska Max hitta på med pappa eftersom de är hemma hela veckan? Vi får helt enkelt hoppa på tåget och se vilka härligheter som väntar oss=)


Life is good!

2 kommentarer:

  1. Ja vilken härlig helg ni har haft!
    Konstigt att de alltid går så snabbt. Hoppas att ni får en fin vecka och att ni hittar husvagnen med det!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ska bli spännande och se vad det blir för vagn till slut :-)
    Tack för träningsvärken!! ;P / syster yster

    SvaraRadera