lördag 28 januari 2012

Innebandy, poliser & dejt!

I morse vaknade hela familjen ganska tidigt, Markus var som ett barn på julafton - det var ju innebandypremiär i dag! Nicke och Markus gick till gympasalen strax innan 9 och jag stannade hemma med Max. Vi bakade och städade lite här hemma och när sen Nicke och Markus kom hem fick vi höra att det hade gått toppenbra!

Nicke stack sen till fotbollsträningen och det blev Ica Maxi för mig och grabbarna. När det var klart så hämtade vi en kompis till Markus som sen har lekt här hela eftermiddagen. Det var mycket polislekar och Max var inte sen att hänga på de stora grabbarna=)




Dagens träning blev 30 minuter på crosstrainern och mycket magövningar, sen var jag helt färdig! När klockan var halv tre kom Jonas, Johanna, Ava, Danne, Helen, Ebba och Emil för en efterlängtad träff. Vi började med fika som vi brukar och här sitter Ebba och Ava och mumsar!


Delar av gänget!


Johanna, Nicke och Jonas! Dock blev Johanna dålig och de fick åka hem snabbt och lustigt, inte roligt alls=( Får bli en ny dejt med familjen Sjöström inom det snaraste=)


Finaste syskonen Persson!


Grabbsoffan!


Emil checkar ut=)



Tack för en trevlig träff, även om den blev lite för kort med familjen Sjöström. Vi får hoppas på mindre baciller nästa gång vi ses!


Nu är det soffan och Gladiatorerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar