lördag 14 januari 2012

Konsten att spara!

Härligt att vakna till en solig, ledig lördag! Vi tog en lugn frukost och sen körde Nicke för att träna fotboll och jag och grabbarna tog tag i städningen. Hade tänkt köra och handla, men vi stannade hemma och fixade lite i stället.

Vädret har lockat ut oss och Markus kunde ut och köra på sin nya kick som kom i går. Han har fått spara sin månadspeng sen september och så fick han ihop 500 kr då han sålde jultidningar. Äntligen hade han så han kunde beställa kicken som kostade lite över tusen kr. Tycker han har varit jätteduktig som inte köpt något annat de här månaderna! Konsten att kunna spara är väldigt bra att kunna=)


Max åker glatt på en av Markus gamla, herre gud vilken fart ungen redan har fått upp!

Världens bästa ungar!


Mamma kom vid lunchtid och hade med sitt ett gott bröd som vi åt till lunch. Sen klädde vi på oss och tog Max i vagnen på en drygt 4 km lång runda i skogen. Nicke och Markus fixade handlingen under tiden, smidigt!

De skånska barnen är glada över några minusgrader - det ÄR ju så roligt att krossa is!

När vi var tillbaka så körde mamma hem och jag tog lite mag- och styrketräning här inne. Grabbarna kom strax efter och hade med sig paket till mig. Visst har jag världens finaste och mest omtänksamma grabbar!


Gula tulpaner och nya örhängen, jag blev superglad! Dessutom är Nicke nu och hämtar en crosstrainer som vi har hittat på Blocket, då är verkligen vårt hemmagym komplett!!


I kväll blir det färsspett, pommes, sallad och tzatziki i sällskap av Ella och Gabbi. Vi kör på en dejt i kväll med, spelar lite Wii bilspel och sen blir det "Gladiatorerna"!

1 kommentar:

  1. Det är nyttigt att lära sig spara. Glädjen när man väl kan köpa det man suktat efter blir ju så mycket större då! :-)

    SvaraRadera