lördag 7 januari 2012

Trettonhelg!

Då har "trettonveckan" också rullat på och för min del har det inneburt jobb måndag till torsdag. Nicke har varit ledig med grabbarna och det har varit ganska lugna dagar eftersom Max varit den som varit skruttigast med hosta och förkylning.

I går var lediga hela familjen och det är verkligen skönt att få tredagars helg, det borde införas varje vecka tycker jag=) Nicke stack till Nyårssaluten på morgonen och jag stannade hemma med grabbarna. Jag började plocka ut julen och vi tog det i lugnt mak här hemma. Efter lunch körde jag in Markus till Nicke och sen blev det Ica Maxi för mig och Max.

När vi kom hem och hade packat upp maten blev det träning i källaren, spinning och styrketräning. Lika bra att göra plats för lite kalorier när det vankas fest på kvällen!

Klockan 17 var vi på plats hos pappa och Lena för fest och som vanligt var det gott, trevligt och roligt. Vi bjöds på goa tilltugg och champagne när vi kom och Milton såg till att förse sig!


Bildkvalitén är inte ala Julia, men min mobil fick räcka under kvällen. Här sitter Lena, Ellen, Malin, Albin och Janne och har det bra!
Matsalen var dukad!




Kusinerna!


Nicke och Christian pratade i kapp!


Jag älskar Lenas gran, lika fin varje år=)


Markus hittade en....kusin till?!


Vi försökte få till en bild på mig, pappa och Malin men det gick så där....men visst har jag en fin syster och fin pappa!


Crazy family.....!!


Nicke förevigade sin fru!


När det var dags för efterrätten så skulle den passas noga eftersom den bara skulle ha någon minut i ugnen, då tyckte alla grabbarna att de skulle hjälpa morfar, som först satt ensam och vaktade!


Efter all den goda maten var det skönt att få röra lite på sig och spela Kinect! Markus hoppade för fullt....


.....Lena spelade med Milton och Max!


Hmpf.....Nicke hade en.....skön....stil?


Det var en superkul kväll och tusen tack pappa och Lena för att ni ordnat lika fint som alltid!



Vi var hemma vid 24 tiden och hela familjen la sig samtidigt. I dag fick vi sovmorgon till 9 och Max vaknade inte förrän 9.40 ca. Max och Markus hostar, dock värst på natten och morgonen, och jag har blivit dunderförkyld. Men det är inget att klaga över när vi har klarat oss så bra hela hösten och vintern hittills utan sjukdomar *peppar, peppar*.



Nicke och Markus har kört till stan för att titta på nyårssaluten, men jag och Max stannar hemma. Blir lite mer städning och plock här hemma, sen ska vi hålla lördagsmys hela familjen med tacos och "Gladiatorerna", allt enligt Markus önskemål=)

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig familj du har vännen! Mysigt!
    Hoppas ni får en fortsatt fin helg!

    Kram

    Nettan

    SvaraRadera
  2. Mysig helg! Vad är det där spelet som det dansas till på Tv? Verkar ju kul!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ena roliga familjemedlemmar=)

    Det är Kinect (tror det stavas så) och det fanns massa roliga saker som att sparka på bollar, springa/hoppa igenom banor etc. Man har inga kontroller, utan man bara står framför den här "sensorn" så gör gubben i spelet som man själv gör. Galen teknik....

    SvaraRadera
  4. Jag vill också gå på fest hos din pappa och Lena någon gång! Kan du sätta upp mig på VIP-listan tror du??

    Hoppas din förkylning är bättre. Jag vaknade med lite skav i halsen så idag blir det ingen träning, max en promenad i lagom tempo.

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Japp, du är på VIP listan nu vännen!

    Samma visa här, ingen träning i rasande tempo, men förkylningen är betydligt bättre redan i dag!

    SvaraRadera