lördag 21 januari 2012

Minus både ute och inne!

I går var det ju fredag och det innebär vägning för mig i mitt viktminskningsprojekt. Vågen visade -0,9 och det innebar att det nu är exakt 5 kg mindre på denna kroppen. Det känns galet skönt att jag lyckats jobba bort dessa onödiga kilon och det utan någon extrem diet.

Jag skippar vitt bröd och det blir gröt eller knäckebröd till frukost, dricker massor med vatten, äter bara frukt som mellanmål, äter inget sött på vardagarna och motionerar varje dag. Sen unnar jag mig det jag vill ha på helgen, dock blir det inte så stort sug på tex vitt bröd etc nu när jag vant mig vid att vara utan det. Äter jag godis så blir det inte så många bitar innan jag känner att det räcker.

När jag slutat jobba i går så körde hela familjen samt Nickes mamma Inger och Gabbi till Karlslundsbadet i Landskrona. Vi badade några timmar och sen blev det tacos när vi kom hem. Där var inte mycket folk så vi behövde absolut inte trängas!

I dag har Nicke varit på fotbollsträning som vanligt och jag har varit inne med grabbarna. Det har blivit lite städning blandat med bokläsning...

....och pannkakstillverkning!


Markus var riktigt duktig på att vända pannkakor så de fick med beröm godkänt! Vädret har verkligen varit uselt med iskalla vindar och först regn, som sen övergick i snö. Vi klädde på oss och gick ut en timme, de Skånska barnen är ju glada för det lilla!


Markus och kompisen F!
Max fick inviga sin overall!




När vi kom in så tränade jag i källaren, det blev 1 mil på crosstrainern och i dag tog det 32 minuter, vilket var 3 min snabbare än förra gången. Pulsen var det tredubbla och svettan rann fullkomligt av mig, men ack så nöjd jag är med crosstrainern. Är så glad att vi fick tag på en så bra till ett sådant pris dessutom.


Kvällsmaten blev hemgjorda hamburgare och snart väntar soffan och Gladiatorerna. Blir inte så sen kväll eftersom Nicke ska jobba i morgon. Markus ska på kalas hos en klasskompis och sen ska vi köra till mamma.


Ha en fortsatt trevlig lördag!

1 kommentar:

  1. Det är verkligen bra jobbat av dig att ha minskat 5 kg på så pass kort tid! Där ser man att det mesta går om man bara ger sig sjutton på't! :-)

    Vitt bröd och vitt mjöl, socker och sötsaker undviker jag kategoriskt. Från början var det mest för magens välbefinnande (den ballar ju ur när jag äter för mycket snabba kolhydrater) men det är ju även bra ur viktsynpunkt. Extrakilona håller sig borta. :-)

    Kul att ni fick lite snö i alla fall. Man får vara glad för det lilla!

    Ha en bra söndag!

    SvaraRadera