söndag 1 januari 2012

Lalandia nyår 2011!

Vilken underbar nyårshelg vi har haft! Det kan inte bli bättre än så här, när jag får vara med familjen, ha massor med tid med grabbarna utan några måsten, umgås med fina vänner och skrattmusklerna har fått massor med träning hela helgen.

Vi körde i fredags vid 9 tiden och Max satt nöjt och såg på film. Solen som vi inte har sett på länge, envisades med att lysa på honom så vi satte upp lite provisoriskt solskydd.


Vi stannade en gång på vägen så det tog ca tre timmar dit och när vi kom fram var det ett hungrigt gäng som åt hamburgare till lunch!
Efter maten var det dags att få busa och leka i Monkey Tonkey land! Max och Noah var i "bollbadet" som Max säger=)
Det finns en spelhall, skridskobana, bowling, restauranger, affärer - you name it! Man behöver inte bli sysslolös eller bekymra sig om att ha några pengar med sig hem;-)






Max hade ju feber natten till fredagen och var ganska trött när vi kom fram till stugan. Febern kom tillbaka och han satt och somnade hos mig i soffan när vi hade installerat oss i stugan.


Lilla killen var helt slut!


Efter lite sömn och Alvedon så piggade han på sig lite och vi hade en superkul kväll. Vi har skrattat oavbrutet och en bild säger mer än tusen ord...


Vi åt tacos, spelade spel i flera omgångar och satt inte törstiga!



Markus har varit storebror till två goa grabbar hela helgen. Noah är väldigt fascinerad över Markus och gör gärna som han gör och Markus njuter av uppmärksamheten=)


I går gick vi till badlandet så vi var där runt 10,30 ca och det blev många timmars bad. Det är så roligt att grabbarna älskar vatten och Max åkte även de stora vattenrutschbanorna flera gånger om. Vi åt lunch där inne och sen blev det lite lek på leklandet innan vi begav oss till stugan.


Nyårskvällen blev väldigt lyckad - vem kunde tro annat med det sällskapet? Det är vår 17 förlovningsdag och Markus tog en bild på sina föräldrar=)


Lika tokiga...


Vi började med toast skagen.....


....sen blev det baconinlindad fläskfile, potatisgratäng, sallad, sparris, såser och mozarellasallad!

Till efterrätt åt vi chokladpudding, grädde och bär!




Vi fick se underbara fyrverkerier, det sköts MASSOR på området! Max vaknade och tyckte inte om att det sa "kabom" och ville att jag skulle hålla kudden för öronen.



I dag vaknade vi vid 9 och efter frukosten så städade vi ur stugan och packade bilarna. Vi badade någon timme innan vi sen påbörjade vår hemfärd. Det tog 2 timmar och 10 minuter hem och vi körde allt i ett sträck.


En helg att minnas länge och tusen tack familjen L för ert sällskap!

2 kommentarer:

  1. God fortsättning vännen.
    Vilken härlig nyårshelg ni har haft! Hoppas att Max har blivit frisk igen!

    Kram

    Nettan

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig nyårshelg ni fick, trots febern hos Max. Maten såg kanongod ut och jag kan nöjt konstatera att det minsann inte bara var läsk i glasen hos Johanssons på nyår! ;-)

    Nu finns även vår nyårshelg på min blogg, sent omsider... Men jobbar man som jag har gjort i veckan så orkar man inte sitta vid datorn hemma också.

    Ha en fortsatt fin trettonhelg!
    KRAM

    SvaraRadera