lördag 18 februari 2012

6 som i kilo och år!

I veckan som gått så har jag känt att målet skulle nås och jag ville se femman som första siffra på vågen. Senast jag gjorde det var september 2003 när jag blev gravid med Markus! Gissa om glädjen var stor när jag nått målet och jag har sällan känt mig så stolt över något jag tagit mig för.

Det kan egentligen kvitta vad målet är, men att nå ett uppsatt mål är verkligen en energikick och nu har jag gått ner 6 kg och känner mig verkligen i en betydligt bättre form. Mitt stora "problemområde" magen är absolut inte någon snygg historia trots viktminskningen, men den är absolut mindre och jag får helt enkelt lära mig leva med den - eller låta kirurgin hjälpa till en dag jag har råd med det;-)

I dag körde Nicke till klubben strax efter 8 eftersom de skulle ha frukost där och sen spela match. Markus gick själv till innebandyn som börjar 9 och jag och Max städade lite här hemma en stund. Jag får alltid bra hjälp av Max när det gäller badrummet....


Jag och Max gick upp till skolan för att se de sista 20 minuterna av Markus träning och sen fick vi minsann gå hem utan storebror då han följde med en kompis hem. Jag tog på mig löparkläderna och gav mig ut på en runda som blev 4,6 km och det tog ganska exakt 30 min. Jag är ingen sprinter, men jag orkar springa hela tiden i ett lagom tempo och i dag var det inte helt enkelt med hård vind, ösregn och glashalt på vissa ställen. Men det var banne mig helt underbart skönt ändå!


Kl 14 var dags att fira kusin Gabriel som fyller 6 år i dag! Det bjöds på kakor och Markus var tydligen hungrig....


Gott!


Födelsedagskillen som bla fick en one-piece!

Grabbarna-bus!

Max myser lite med pappa=)

En härlig lördag med familjen och vi tänker fortsätta mysa med Melodifestivalen och lite gott på bordet. I morgon ska Nicke jobba, men jag och grabbarna är lediga och har inga planer för dagen. Vi får dock middagssällskap i morgonkväll av mamma/mormor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar