lördag 4 februari 2012

Flytt i minus!

Vi vaknade till -17 så det var långkalsong på direkt! Nicke och Markus gick till innebandyn och jag och Max körde till mamma där vi mötte upp hela flyttgänget. Vi började kl 9 och hade fyra släp som 1 1/2 timme senare var fulla. När vi kom till Viken så gick det supersnabbt att tömma släpen och vi förtjänade lite lunch!

Vi hjälptes åt att sätta möbler på plats, montera, packa upp och sprätta lådor så det bara rök om det! När klockan var 14.30 så var vi färdiga och kunde köra i väg med släp och kartonger. Nu får mamma fixa finliret så allt hamnar där det ska=)

Nicke stack i väg en snabb sväng till Lager 57 för att köpa jeans till Markus, dock handlade han lite till sin fru också=)
I kväll har vi varit på Jutan med bmx klubben och det var riktigt kul att träffa kompisarna igen. Markus och Max har åkt så svetten lackade och jag var glad att långkalsongerna var på för där är väldigt svalt inne. Jag, Anna och Alexandra åkte och hämtade mat som fick ätas lite provisoriskt i hallen!









Nu rullar Melodifestivalen på tvn och jag tycker Loreen och Dead by april var bäst i kväll! Resten var verkligen superkasst....

1 kommentar:

  1. Som sagt var; härligt att flytten gick så smidigt och att ni var så många som högg i och hjälpte till! Jag hoppas och tror att det kommer bli jättebra för din mamma i hennes nya lägenhet. :-)

    Det är inte svårt att gissa vilken färgskala Nicke tycker att frugan klär bäst i. ;-)

    Kram!

    SvaraRadera