onsdag 12 december 2012

 Vi har VINTER i Skåne! (I alla fall till helgen om man ska lita på väderprognosen)




 




Vi ser i alla fall till att njuta av snön när den väl är här, vi älskar den och önskar att den får ligga kvar länge!

Nicke har varit hemma tre dagar nu med Markus eftersom han har haft feber och ont i halsen. I morgon är det tänkt att han ska till skolan igen, om det inte skulle vända. Det är lite lurigt med förkylningar och virus. Jag har lyckats skada ryggen på något vis, det högg till i mitt bäcken i morse när jag lutade mig fram för att ta på Max strumporna och sen har jag haft ont hela dagen. Känns som värsta foglossningen i "bäckenplattan" där bak, men höggravid är jag ju knappast!

I morgon är det lucia och vi ska till dagmamma Ingrid och se när Max och kompisarna ska lussa för oss. Vi är bortskämda med mysigt luciafirande hos Ingrid varje år nu sen Markus började där 2005, barnen sjunger och vi bjuds alltid på gott att äta. Markus ska även få se luciatåg på skolan och så ska de få ta med sig fika att äta i klassrummet efteråt. Massor med mys bland vänner och familj i morgon!

2 kommentarer:

  1. Underbar snöängel! Så vacker den blev!! Kramar till er!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till vintern! Vet hur mycket ni uppskattar den när den väl kommer! :-)

    Här i Småland är det också vinter. Rejält med vinter. -18 grader i morse, en vecka efter senaste dippen då det var nere på -21.. Men det gör ju bara att snön ligger ännu säkrare där den ligger och för det gör jag stora tummen upp!

    Grattis igen på födelsedagen kära vän! Ha en riktigt mysig kväll på restaurangen med familjen och vännerna!

    KRAM

    SvaraRadera