lördag 29 december 2012

 Julhelgen var over and out och vi har jobbat torsdag och fredag. Jag älskar julen, njuter under hela advent, ser glädjen i grabbarna när tomten kommer, mumsar på julmat någon enstaka gång - sen är jag klar med julen! När annandagen är slut så är julen helt slut för mig och jag tar gärna bort julsakerna snabbt, men granen får stå över nyår och stakarna i fönstret någon vecka in i januari.

Nickes mamma kom till oss vid 7.30 när Nicke körde till jobb och sen har hon passat grabbarna. Markus har lekt hos en kompis lite i torsdags och i går var de i stan en sväng hos Ella och Gabriel. Så de fick gjort lite av varje under tiden vi jobbade men nu håller vi ledigt igen!

Vi skulle vara hemma över nyår men i torsdags ringde våra vänner och sa att deras resesällskap har fått vattkoppor och kunde inte följa med, så nu fanns det plats om vi ville med. Från början kunde vi inte åka, även om vi ville göra en repris på förra årets härliga nyårshelg, för Nicke skulle jobba nyårsdagen. Vi sa att dom fick boka utan oss så att de inte missade stuga, när sen Nicke fick ledigt, hade de bokat och så tyckte vi det blev för dyrt med egen stuga och bestämde oss för att vara hemma. Nu blev det så här och man kan inte annat än dra lite på smilbanden - det var helt enkelt meningen att vi skulle med till Lalandia!

I går höll vi fredagsmys med hemgjorda hamburgare och filmen Shrek på tv. Vi älskar den gröna, snälla Shrek och åsnan är galet skön!


I dag har vi varit på Maxi och handlat, Nicke har varit på Systembolaget och lite nyårsraketer är inhandlade. Mamma har varit här och ätit lunch med oss och vi fick pratat lite, supermysigt!
I kväll blev det Shrek 2 på tvn och snart är vi väl gröna hela familjen! Markus har varit på kalas på Jutan 17-19 och han har cyklat och kört kick, det han älskar mest av allt att göra. Man blir smutsig och svettig - men den nöjda minen säger allt!


I morgon bär det av till Lalandia och där ska vi mysa i stugan, bada hela nyårsafton, leka på Monkey Tonkey land, spela spel, äta gott och fira nyår på bästa tänkbara vis, med bästa tänkbara sällskap!

Jag önskar alla ett riktigt Gott Nytt År och jag hoppas att 2013 blir ett fint år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar