onsdag 5 december 2012

 I måndags var det dags för avslutning på Max gymnastik och vi föräldrar fick sitta och titta på vad de lärt sig under terminen. Det är en äldre dam som håller i gymnastiken och till sin hjälp har hon tre härliga tonårstjejer. Man får träna på allt möjligt....


 Bästa kompisarna håller handen - Max & Noah!
 Man tar sats och springer fram.....
 .....och hoppar upp!
Balansen ska tränas! Det är lite lustigt att killen som cyklar snabbt och lätt utan stödhjul
fick verkligen fokusera för att gå utan att trilla ner. Men det gick bra även utan hjälp från fröken!
 Eftersom det var sista gången så bjöds det på fika. Barnen fick frukt, dricka och pepparkakor, hur mysigt som helst!

 Det är helt underbart att det har kommit snö och vi ser till att njuta av den till fullo. I går gick vi till pulkabacken när jag hade hämtat grabbarna efter jobbet.
Jag önskar att det fortsätter komma snö, är det vinter så får det hellre vara minusgrader och vitt än plusgrader med regn och blåst. I dag blev Max hämtad av Filippa och Noah så har de varit och lekt hemma hos dem hela eftermiddagen. När vi kom hem så var jag och Max ute i snön en stund, Markus var i backen med några kompisar. Vi var en snabbis på bokbussen och lånade böcker och sen blev det middag när vi kom hem. En guldstund varje kväll nu är adventskalendern, den är riktigt bra i år också! Kvällen rundade jag med med 30 minuter på crosstrainern och "Bonde söker fru". En fin onsdag helt enkelt.

Läs gärna fina rader här http://med-barnen-i-handen.blogspot.se/2012/12/dyrbar-lerklump.html om hur betydelsefull en lerklump kan vara. Så fina ord, så mycket kärlek och känslor från en underbar mamma.

1 kommentar:

  1. De där barngympapassen är verkligen bra/roliga och av din beskrivning och fotona att döma så går det till ungefär på samma sätt i Skaune som i Smauland. :-)

    Jag har läst på S blogg och som alltid blir jag djupt berörd. Så mycket saknad, sorg och samtidigt kärlek och styrka... Fantastiskt fint formulerat.

    Kram!

    SvaraRadera