lördag 8 december 2012

 Snö, sol, minusgrader och ledig helg med familjen, kan inte bli bättre! Vi gick till pulkabacken efter Markus och Nickes innebandyträning, hur härligt som helst att få se solen och kunna åka snowracer för fullt.

Det blir många gånger upp och ner för att hjälpa Max upp igen när han har åkt hela vägen ner!
 Markus och några fina kompisar!
 Jag gjorde lite pannkakor till lunch och sen körde jag och Max för att handla. Nicke och Markus hade årets sista fotbollsträning och sen möttes vi alla upp här hemma. Vi gick till scouternas julmarknad och tog lite lotter, det är mysigt och en tradition att gå dit.

Dagen har varit speciell för oss, den 8 december är Tristans födelsedag och det har känts tungt i hjärtat att Sophie och Henrik inte har honom hos sig. Jag satt i förmiddags och lyssnade till "Life is a highway" som Tristans pappa delat med sig, Tristans favoritsång och den sjöngs av Jay Smith i kyrkan på begravningen. Tårarna rullade och Markus och Max undrade varför jag var ledsen. Jag förklarade varför, att det är sorgligt att Tristans mamma och pappa inte har Tristan hos sig och det förstod dom.

Vi släppte ballonger på begravningen, i dessa låg solrosfrön som ska göra världen lite vackrare. I dag tänker vi på alla anhöriga till Tristan, massor med kärlek och styrka till er.
Sophie delar med sig av sina tankar, känslor och upplevelser. I dag är det Tristans dag.
http://med-barnen-i-handen.blogspot.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar