söndag 23 december 2012

Nu har vi jullov och det njuter vi verkligen av. Vi har snoriga näsor, det hostas och febern kommer och går i huset, men det gör faktiskt inget! Vi är lediga och grabbarna slappar verkligen, trodde inte att de skulle kunna sitta inne och stilla så mycket som de har gjort de senaste dagarna. Just nu är datorspel det heta här hemma och det är inget som har lockat något speciellt innan. Max älskar att sitta bredvid Markus och se när han spelar...

....men ibland är det kul att spela själv också! Lite roligt såg det ut när de satt så här en stund i morse!

 Granen är på plats....
 ....och lite annat julmys som barnen gillar!
 Kylen är välfylld, julklapparna är inslagna, vi är tillsammans och vi njuter av julen med barnen.
 


 Vi är lyckligt lottade och jag önskar att alla får ha en fin julhelg med nära och kära. Vi myser hemma i dag på lilljulafton, det blir god mat och så ska vi spela Bingolotto till Markus stora lycka. I morgon ska vi åka till Lerberget och fira jul med hela min sida av familjen, vi blir 13 vuxna och 4 barn, härligt att vi alla kan fira jul tillsammans så här.

På juldagen kommer Nickes familj till oss och då blir det middag och så ska vi spela julklappsspelet.
Det blir en fin jul för oss och mitt i detta är våra tankar varje dag hos de som har den svåraste julen av alla framför sig. Var rädda om er och kramas extra mycket! Många julkramar från hela familjen Johansson!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar