måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag!


Natten till i dag var katastrof, det blev i princip ingen sömn alls och jag vet knappt hur jag kom upp ur sängen i morse. Max har hostat konstant, trots Lephton hostmedicin, och skrikit massor i sömnen. När hela familjen gått upp kunde vi konstatera att Nicke skulle vabba och vara hemma med Max. Markus var supersöt och gav oss ett "alla hjärtans dag kollage" som han väntat på att ge oss nu i tre dagar (syns överst på bilden)

De andra fina teckningarna och kollagen har han gjort i skolan i dag. De hade varit indelad i grupper tillsammans med ettorna och gått mellan olika stationer där de hade pysslat och lekt. Markus fick välja middag i dag och då blev det tacos!
Vi har en skedtjuv i vårt hus! När det gapar tomt på skedar......

.....finner man dem i tjuvens fordon!! Samma visa varje gång.....
Grabbarna har busat runt rejält här i kväll, märks att Max var leksugen då han varit hemma hela dagen. De har lekt med bilar en lång stund, jagat varandra och sen suttit med leksaksvertygen och fixat. Dock undrar jag om de tänker städa efter sig??
Max var på Vårdcentralen i dag och läkaren skrev ut samma preparat som jag fick då jag hade luftfrörskatarr för några veckor sedan och en starkare variant på Lephton. Nu hoppas jag verkligen på lite mindre hosta för lillebror vilket kommer ge hela familjen lite bättre sömn i natt!
Nu dusch och sen läggning av barnen innan jag ska se "Familjen Annorlunda". Sen är det over and out for min del!

1 kommentar: