fredag 25 februari 2011

Tropikariet!

I dag har jag haft en underbar sportlovsdag med mina älskade grabbar. Vid 10.30 rullade Therese, Hannes och Lova in på Fältgatan och då var vi redo i bilen för att köra till Tropikariet. De öppnar kl 11 och vi hade tur som var i tid för där var redan kö in och vi ska inte tala om kön när vi lämnade stället.....

Nu hamnade sista fotot först så ni får börja med att se vår lunch på Mc Donalds med våra fyra, underbara ungar!

Men för att backa lite så kom vi in på Tropikariet kl 11 och då blev det glass först eftersom barnen hade ätit tidig frukost och lite socker i blodet behövdes för att orka några timmar bland djuren.
I dag fick man klappa krokodil!
Söta lemuer som sov gott!
Barnen kan gräva fram dinosaurieben!
Therese och Lova fick kika nära på aporna som hoppar runt!
Finaste Markus=)
Man kan krypa in en liten tunnel så sticker man upp huvudet inne hos krokodilerna!
När vi var klara på Tropikariet blev det lunch (se överst;-) innan vi körde hem till oss. Barnen har lekt och busat, vi har fått prata och det har varit en underbar dag. Jag är så glad för att jag hittade en ofrivilligt barnlös, go tjej från Malmö runt 2001 och fick en fantastisk vän för livet. Inte sjutton trodde vi då att vi skulle gå på Tropikariet 2011 med fyra ungar! Tack för en härlig dag!

När T och barnen körde hem så klädde jag och grabbarna på oss och tog en rask promenad i kylan. Markus cyklade och Max åkte vagnen med extra filt om sig. Vi stannade en stund på lekplatsen, men sen var benen ispinnar och vi kunde gå in och hålla fredagkväll med Nicke som kom hem från jobbet.

2 kommentarer:

  1. Tack själv för en underbar dag. Du berikar mitt liv!

    SvaraRadera
  2. Den där tunneln och glasboxen (eller om det är plast kanske) känner man igen sedan vi var med er på Tropikariet för... tja, flera! år sedan nu.

    Det gläder mig att ni hade en så fin dag tillsammans, du och goa T och alla era härliga barn.

    Småländska kramar till Skåne!

    SvaraRadera