fredag 4 februari 2011

Finally friday!

Veckan rullade på i samma tempo och så har vi fredagkväll här igen! Det har varit mycket kompisar till Markus här i veckan och det är verkligen roligt att han fått många kompisar och "den" tiden har börjat. Max är för liten än för att ha kompisar hemma, men snart är det han också som står och frågar om kompisarna för följa med hem=)


I onsdags var A med hem och Markus var lite orolig "mamma, han har ju diabetes....." Men A är en superduktig kille som fixar det mesta själv. I går var både A och en kompisen V med hem så det var full rulle på grabbarna. A säger till när han känner sig låg, sticker sig själv och kollar värdet. Lite frukt så är han på G igen!


I dag hämtade vi upp kompisen F och grabbarna har lekt i några timmar nu. Jag har passat på att träna och efter en dusch så blev det läst en triljon böcker för Max. Han älskar att vi läser böcker och kan sitta i mitt knä länge och lyssna. Nu har Nicke varit ute och sprungit och jag ska snart börja på middagen. Det är....

.....igen på Fältgatan och ingen i familjen klagar. Markus har beställt guacamole och cheddardipp!

Helgen kommer rulla på med kalas i dagarna två. I morgon ska vi till mamma på lunch och på söndag ska vi till Lena. Sen har vi simskola på söndag förmiddag och då lär nog hela familjen åka dit tillsammans.

Ha en trevlig fredag!

3 kommentarer:

  1. Mums med Taco!!
    Ava är down for the count och vi ska kolla på " sons of anarchy" har. Ni sett den serien?
    Hälsa boysen! Ha en skön helg! Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Den har vi icke sett! Ha en bra helg med dina fina=)

    SvaraRadera
  3. Ha en skön helg vännen och hälsa alla så får vi boka in en träff snart... Kram Louise

    SvaraRadera