fredag 17 juni 2011

Glasspris & barnarbete!

I går var det en klubbtävling på banan och det är ju roligt att de får "träna på att tävla". Det är långt mellan tävlingarna ibland och det är så klart roligt att få känna på det lite på hemmabanan. Gabriel var med för första gången och han var riktigt duktig som orkade ta sig runt alla fyra heaten, inte lätt att vara minst och yngst=)


Priset - glass!!



Nicke stod överst på pallen och Max tog (åt) hans pris;-)

Vi var hemma lite innan kl 21 så det blev dusch och säng för nästan hela familjen direkt. Max har varit lite si och så de senaste nätterna, så jag var inte så pigg i morse när det var dags att gå upp. Fritids hade stängt i dag, så Markus har varit med mig på jobbet. Han har jobbat med att bla sätta in papper i pärmarna=)


Mina fantastiska svärföräldrar hämtade Markus vid 14 tiden och Max plockades upp hos Ingrid. Markus var lagom rastlös då och ville inte arbeta mer;-)


Kvällen har bjudit på tacos och sen gick Markus och Nicke till klubben där A-laget spelade match i kväll. Markus har varit bollkalle med några till från hans lag och de sätter stor ära i det=) Roligt att få hämta bollar, träffa kompisarna och få hamburgare i pausen;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar