torsdag 2 juni 2011

Kristi...äh....ledig torsdag!

Max tyckte det var bra att "bråka" ganska mycket med mamma i natt och klockan 6 skulle vi vakna. Dock kunde vi ligga kvar och slumra om till vi gick upp kl 8. Markus och Nicke fick sovmorgon till 9, det hör verkligen inte till vanligheterna i detta huset!

Vi packade ihop oss och körde till banan för träning och grillning där. Inger och Bosse körde också med så att Ella och Gabriel kom dit, här är alla cyklisterna!


Max älskar sin cykel och balansen är allt annat än dålig!


Vi grillade korv till lunch och var på banan 2 1/2 timme innan vi begav oss hemåt. Här hemma klippte Nicke gräset och häcken medans jag tog ogräset på plattorna runt om huset. Gabriel följde med oss hem och barnen har lekt hela eftermiddagen tillsammans. Jag tog sen en liten powerwalk på 2,6 km med Max i vagnen och när vi kom tillbaka var det baddags i trädgården!


Stora poolen åker fram nästa helg har vi tänkt=) Sommaren är ju faktiskt här nu - vi är inne i juni!


Inger och Bosse kom ut och grillade med oss och i kväll blev det kycklingfiléer, sallad och nyfriterade pommes! Max är väldigt nyfiken på dammen eftersom vi i dag tog bort staketet runt den och han kan stå där och "fiska" nu. Vi har sett och hållt många ödlor i dag till barnens stora förtjusning, det enda positiva med den dammen om ni frågar mig;-)

Max och farfar letade ödlor länge i kvällssolen=)

Nu är familjen sanerade, minstingen sover och Markus sitter här bredvid och äter lite yoggi innan han också ska hoppa i säng. I morgon jobbar vi och barnen ska vara på "lannet" hos morfar och Lena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar