måndag 27 juni 2011

Idoltröja!

Killen i blå shorts är han som fick hålla Markus först som nyfödd (förutom jag och Nicke). Han är en gammal kompis till Nicke och ligger oss båda varmt om hjärtat för han har en underbar personlighet, är klokare än de flesta jag känner, har humor och han har lyckats i den idrott han utövar och vi vet vilket slit han lägger ner för att vara där han är i dag. Han satt på bb i hisshallen och höll Markus medans jag och Nicke åt lite mat under tiden och Mats sa att det är bland det svettigaste han har gjort=)

I går kväll ringde Mats och sa att han skulle titta förbi med en sak till Markus. Markus ser verkligen upp till Mats och när de leker "fight" på studsmattan där ute (ser ju nästan ut som buren Mats går sina matcher i) så säger Markus "jag är Mats!!". Den här tröjan hade Mats på sig när han gick in till en match (står även Nilsson på ryggen) och den fick Markus!


Behöver jag nämna hur lycklig Markus blev?! Världens bästa Mats har ett hjärta av guld=)


I dag var vi varit i city och hittat på lite av varje. Först gick vi till Biblioteket för att låna hem lite fler böcker. Bokbussen har sommaruppehåll nu men Max har knappast uppehåll från kvällsläsningen så vi behövde fylla på förrådet.


Utanför Biblioteket ligger det en lekplats och där stannade vi en liten stund.




Vi körde bort mot Gröningen och Norra Hamnen och man blir verkligen glad inombords över att bo så vackert=) Nicke går med Max ute på ett av soldäcken!

Markus hade sin kick med!


Vi stannade på "piratlekan" för mer lek och lite lunch som bestod av medhavda tunnbrödsrullar.



Eftersom solen har gassat passade det bra med bad! Markus testade en av de smarta "ombytningshytterna" som finns där.
Vi alla var överens om att det faktiskt var riktigt kallt i havet, men ack så skönt när man väl har doppat sig!

Vi åt en glass och strosade sen längs kajkanten och tittade på båtarna som ligger där. Lite andra roligheter hittade vi bla utanför Dunkers kulturhus!


Äntligen blev dags för kickåkning i skateparken!


När vi kände oss klara i stan åkte vi hem till trädgården för sol och pool!

Det blev grillad korv till kvällsmat innan Nicke, Markus och Ella körde till bmx träningen. Jag tog Max i vagnen för en powerwalk på 4 km. Nu får det bli lite röj i trädgården, en dusch och sen "The good wife" på tv. I morgon blir det stranden - behöver jag säga att det är skönt med semester?

1 kommentar:

  1. Lyckan lyser verkligen ur ögonen på Markus! :-)
    Härliga dagar ni har fått, hoppas ni har sparat några till oss stackare som fortfarande jobbar!? ;-)

    SvaraRadera