torsdag 30 juni 2011

Bad i Farhult!

Sol och bad i dagarna tre! Vi älskar verkligen att vara på stranden och hos oss får verkligen dammråttorna vänta till en dag då det regnar;-)

I går var vi på "vår" strand nere vid Råå och i dag har vi varit i Farhult. Där har vi haft träff med familjen Johansson och även Lina & Oscar hittade dit.

Markus och Oscar J!


Goa Melvin som hunnit bli över 7 månader!

Micke, Louise och Melvin!

Vi var där i nästan fyra timmar, och även om solen var i moln en liten stund, så hade vi kanonskönt där. Det är härligt att se barnen springa på stranden och sen bada i lååååånga stunder. Så ska alla barns sommarlov få vara!

På vägen hem stannade vi till och handlade lite vi behövde inför helgens resa. Vi har sen packat, fixat middag, tvättat bilen, duschat grabbarna och allt som behöver göras inför en resa med hela familjen i dagarna tre. I morgon kl 8 börjar vår färd till Hallstavik och helgens SM i bmx. Vi har hyrt en stuga på Bergby gård camping, även Ella ska med och fredagen bjuder på träning 17-19 och sen är det tävling hela lördagen. På söndag drar vi oss hemåt igen och jag hoppas att barnen (kanske mest vi) står ut alla timmarna i bilen och att vi har tre fina medaljer med oss hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar