fredag 24 juni 2011

Liseberg och Midsommarafton!

Ett blogginlägg - två härliga dagar! I går var vi på Liseberg i sällskap med Albin, Nickes föräldrar, Camilla, Ella och Gabriel. Vi hade en superkul dag och det var inte några köer till karusellerna. Vi fick 10 min duggregn när vi var där, vi åkte massor och alla var nöjda med dagen!

Kusinerna!


Max älskade de flesta karusellerna, några var dock lite läskiga första gången=)Denna var rolig där man fick cykla upp den!

Nästan hela gängen - Camilla, Bosse, Inger, Markus och Albin!


Ella och Gabriel!




Sötare kusiner får man leta efter=)




Lite paus i vagnen med pop corn.



Vi kom hem vid 22 tiden och Max som bara sovit en timme i bilen hem (varit uppe hela dagen utan att sova middag under dagen) kom in i andra andningen och höll i gång till 23.30!!

I morse sov grabbarna till lite över 9 men givetvis var både jag och Nicke vakna. Varför kan inte vi sova när de sover?!


Nåja, midsommarafton är här och vi har haft en kanontrevlig dag! Vi körde Albin till bussen så att han kom hem, sen var det midsommardans vid stången här i byn. Det blev picknick, fiskdamm, lotter och massa lek med kompisar!

Christian, Madelaine och Milton har också varit med. Även mamma, Wille, Inger och Bosse var på plats vid firanadet och vi fick en dag utan regn.




Vi hade bestämt att Ella och Gabriel skulle fira med oss, sen blev det så att även Christian, Madelaine och Milton hakade på. Stackars Christian har fått fruktansvärda smärtor i sin hand och ska opereras i nästa vecka, vi håller verkligen tummarna för att han snart ska vara smärtfri. Det blev en trevlig kväll med midsommarmat, kubb, lek och gott att dricka! Precis som det ska vara.


Max fick en ny stol i dag av mormor och Wille!

Markus fick ett krocketspel!


Milton, Christian och Ella!

Fina kusinkillar!


Fortsatt glad midsommarhelg!

2 kommentarer:

  1. Det verkade verkligen ha varit en perfekt dag för ett Lisebergsbesök. :-)

    Mysig midsommarafton! Det ser ju riktigt soligt ut! Här var det klassiskt väder - sol ena stunden, ösregn nästa.

    Ha en fortsatt fin helg!

    SvaraRadera
  2. Godmorgon och Glad midsommar!!
    Vilka härliga dagar ni haft! Vi fick sovmorgon till 9 och här snarkade alla ikapp...
    Kram Johanna

    SvaraRadera