fredag 3 juni 2011

Klämmis!

I dag var det jobb för både mig och Nicke, vi hade turen att få jobba denna klämdagen=) Nicke körde ut grabbarna till morfar och Lena där de har tillbringat hela dagen. Denna bilden fick jag i förmiddags - äntligen fick de köra åkgräsklippare igen!

Jag hade massor att göra på jobb eftersom Julia har varit ledig. Men jag gillar när det går i ett och tiden gick väldigt fort! När kontoret var stäng körde jag och hämtade Markus och Max. De hade (givetvis) haft en superbra dag. Man kan knappast klaga på grillad korv till lunch, bada i vattenspridaren, åka till Kullaberg och gå upp i fyren, äta glass och få full uppmärksamhet av morfar och Lena! Tusen tack för hjälpen i dag!

När vi kom hem så dröjde det inte lång stund förrän Nicke kom och med sig hade han pizza (Nicke), hamburgare (grabbarna) och kebabrulle (min). Skönt att inte laga mat efter en lång och intensiv dag. Vi har varit ute i kväll och hälsat på vår husdjur i dammen......










Varje sommar får vi små ödlor i dammen, jag har ingen aning om hur stora de blir, var de tar vägen eller ens vad det är för sort!? De är så här små när vi ser dem och plötsligt så är de borta efter några veckor.



Nu väntar tre, härliga, lediga dagar=)

1 kommentar:

  1. Vilken toppendag grabbarna fick hos/med sin morfar och Lena!

    Så coolt att ni har er egen lilla "ödlekennel" i dammen! Hade som sagt varit spännande att veta vart de tar vägen sedan (eller så kanske man inte vill veta det!? ;-)).

    Ha en härlig, solig lördag!
    KRAM

    SvaraRadera