söndag 2 oktober 2011

Bmx-avslutning!

I dag har Nicke jobbat så jag och grabbarna har fått hålla söndag själva. Ett projekt av allt vi har hunnit med i dag var att göra hösttavlor med kastanjerna som vi plockade i går!


När klockan var 9 körde vi till banan för det var dags för sista klubbtävlingen (den tredje) och det är avslutningen för säsongen. Max började med att äta lite frukost i bilen!


Detta är ju en väldigt liten tävling om man jämför med de som grabbarna deltar i under säsongen när andra klubbarna är med, men nog så roligt och lärorikt. Gemenskapen är kanonfin i klubben! Markus fick tävla i upp till 10 år i dag och de var 8 i hans heat. Han kom 5-5-4 och sen trea i finalen! Så här ställer man alltid upp efter ett heat tills måldomarna har stämt av med varandra så rätt placeringar skrivs ner.


Nicke var ju inte med så Markus var själv cykelmekaniker i dag!



Max, i storebrors tröja, fixade med lite av varje=)


Markus kom tvåa totalt i klubbtävlingen och fick en fin pokal!


Gruppfoto på cyklisterna!

Vi kom hem strax efter 13 och det var en trött Markus som behövde en paus i soffan....

Det börjar fyllas på här hemma, kanske tur säsongen är slut så vi hinner hitta nya platser åt alla priserna=)=)




Jag tog en powerwalk med Max i vagnen medan Markus låg och slötittade på tv. Sen hade Markus laddat batterierna och har varit ute och lekt hela eftermiddagen och kvällen! Det har varit som en sommarkväll när alla barnen här i gatan är ute och leker tillsammans i bara t-shirt tills det är dags att gå in. Hoppas detta underbara vädret håller i sig!


Veckan som kommer är ganska lugn, lite träning för mig på skolan, Markus har fotboll och sen laddar vi inför helgen som består av kalas, kalas och kalas för världens finaste Max som fyller 3 år på fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar