onsdag 12 oktober 2011

Kungen i Gantofta!

I dag kom äntligen Markus skolfoto och han blev såååååå fin! Jag har de senaste veckorna förundrats över hur stor han har blivit och så mycket han har vuxit och utvecklats denna sommaren. Min påg börjar blir stor!




Markus har lekt med D från klassen i dag och de kickade hem tillsammans när jag kom för att hämta. Grabbarna har hållt på med Beyblade och sen var de ute en stund innan det var dags för D att gå hem och vi skulle äta middag.


Efter maten gick Markus ut och ritade med gatukritor. Jag, Nicke och Max gick till bokbussen men Markus ville inte med, utan han stannade hemma och fortsatte rita. När vi var på väg hem så kom Markus cyklandes och mötte upp oss och berättade att han hade ritat en kung.


"Jag har ritat mamma som kung"


"Men jag kan väl inte vara kung?"


"Jo, mamma är kung för det är hon som bestämmer"


Grabben har nog rätt;-) Spana in den ENORMA kungen han har ritat! Den är ca 4 meter lång.



Veckan har rullat på med träning i måndags, powerwalk för mig och fotboll för Markus i går, dock blir det bara soffan i kväll. Snart har vi helg igen och då kommer Stockholms finaste till oss och stannar några dagar, ska bli superkul!

2 kommentarer:

  1. Ja han börjar bli stor Mackan:). Tiden går för fort.. Kom just på att min lille Melvin blir ju snart ETT år, galet men kul är det. Hälsa familjen din. Kramar Louise

    SvaraRadera
  2. Det var en ordentligt stor fin bild på "kungen"!
    Gud så roligt. Och fin är M på skolkortet, stor han också!
    Stor kram Johanna

    SvaraRadera