lördag 29 oktober 2011

Trolleri, magi & spöken!

I dag vaknade Max med lite feber igen. Det är märkligt när det kommer till feber och barn, de kan ha hög temp men ändå vara pigga. När en själv har 38 grader så ligger man döende i soffan!

Det blev en lugn förmiddag här hemma med lite pussel, bokläsning och så bakade vi vaniljsnäckor. Markus lekte hos Oscar några timmar och sen hämtade vi upp honom vid 13 tiden så körde vi till Mc Donalds och åt lunch. Max var piggare så vi passade på att se till att han åt något som han gillade, det har inte blivit så mycket av det de senaste två dagarna.

Jag och Markus körde sen i eftermiddag och hämtade upp Helena och tjejerna, så följde de med in för att se på trollkarl Daniel Karlsson! Han uppträdde i city, som ett av alla inslag där, då de har en nyöppning av Kullagatan.

Daniel gör en härlig show med sitt trolleri och han får både barn och vuxna att skratta. Han kan konsten att att blanda trolleri med komik och det blir toppenbra för alla som är på plats. Barnen tyckte det var superkul att han hade glömt skorna när han gick in...



När showen var slut hann vi prata en liten stund innan han skulle ta tåget hem till Stockholm igen. Givetvis fick Markus en kram och var superglad över att ha fått träffa Daniel ännu en gång!


I kväll har Markus och kompisen Emma gått Halloweenklädda i byn. De har fått göra fina Halloweenkort och så sa de "bus eller godis, trevlig helg" och lämnade ett kort. Jag har gått med dem ca en timme innan de var klara och nöjt delade upp godiset här hemma.

Nu ska vi snart börja se "Så mycket bättre" (tur man har inspelningsbar box, den räddar många kvällar=)!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Superroligt att träffa er igen och hoppas att det inte dröjer för länge innan vi ses igen!
    Tack för fina or doch fina bilder! :) Kram kram/Daniel

    SvaraRadera