tisdag 22 november 2011

107 och 139

I går hämtade jag grabbarna snabbt och smidigt hos Ingrid (Markus kickade dit efter skolan) för att vara på BVC kl 15. Det var dags för Max 3-års kontroll och även om jag tycker det känns ganska meningslöst att köra dit, så tänkte jag att det kunde vara bra att få mätt båda grabbarna ordentligt.

När vi kom dit så tyckte de att det var roligt att leka med sakerna som var där och jag tyckte det var lite nostalgiskt att sitta där som jag gjort så många gånger med grabbarna när de var bebisar.

Klockan blev 15.10 och ingen kom så jag började få känslan att det inte stod rätt till. Mina farhågor besannades och det visade sig att bvc sköterskan var sjuk! Jag blev riktigt irriterad och lät dem veta det, samt sa att de fick öppna rummet så jag kunde mäta dem själv! Båda ville verkligen det så jag tänkte inte åka hem utan att få det gjort. Max är nu 107 cm lång och Markus är 139cm! Mina grabbar är verkligen långa=)

I dag hämtade jag upp Markus på skolan så följde han med hem till Ingrid för att bli klippt. Någon som missat att Gantofta har världens bästa dagmamma som ställer upp och hjälper alla med allt?
När vi kom fick vi dessutom hembakad äppelkaka som inte gick att motstå. Jag sa till Ingrid att det känns nästan overkligt att Markus, min långa (!) kille, har varit där också i nästan fem år. Nu är det Max som härjar där med bästa kompisen Noah.


Lyckades få en bild när grabbarna stod i en låda, som de så påpassligt tömt ut, och busade i den!

Markus blev klippt och han låtsas se ledsen ut när jag kom med kameran. Visst ser det ut som vilken frisör som helst som står där och klipper? Snacka om att ha många meriter på sin lista....

Så här snygg blev Markus!


Kvällen har rullat på med middag, lite plock med tvätt och gardiner, hämtat Markus på fotbollsträning, duschat grabbarna, fixat kvällsmackor (ni tror väl inte dessa pågarna är mätta trots middag tidigare i kväll?), nattat Max och sen har jag tränat i källaren. Blev spinning och styrketräning med hjälp av Perelli.


Soffan en stund sen och snart är det over and out för i dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar