söndag 20 november 2011

Skogstävlingar & 2-års kalas!

I går hade de ordnat en mysig avslutning för juniorlagen i Gantoftas fotbollsklubb. De bjöd barnen på fika och övriga kunde köpa det för en billig peng. Det fanns även lotter och sen var det prisutdelning till barnen som alla fick vars ett fint pris. Max tyckte också det var roligt att få vara i Markus skolmatsal!

Markus lag - min älskade påg är längst av alla!


Stolt kille som fått sitt första fotbollspris! Inte för att rummet saknar priser att dammtorka;-)


Vädret var inte det bästa, regn och dis, men jag hoppade i löparkläderna och sprang rundan i skogen. Sen fixade vi klart här hemma och kl 17 kom Alexandra, Hampus och Markus. Verkligen roligt att
vi äntligen sett till att träffas utanför bmx banorna. Vi åt gott, pratade massor, grabbarna lekte/såg på film och vi fick veta att ännu en liten bmx-åkare kommer att landa till våren! Stort grattis och tack för en kanonrolig kväll!



I dag har det också varit grått och disigt, men hela familjen gick ner till skogen för att rasta både barn och vuxna. Det blev ett stopp för att mata ankorna!



Vi hade riktigt roligt i skogen och det blev träning och tävlingar om vartannat. Markus cyklade och Max satt i vagn, så vi turades om att ta Max = extra tungt. Markus startade stillastående och jag sprang, så var det bara att kuta allt vad jag orkade för att hinna först i mål. Markus vann dock;-)


Sen fick Markus och Nicke tävla och jag fick sen stryk av Nicke, som ändå hade vagnen! Roligt hade vi och kanske tur att ingen såg oss;-)



Kl 14 var det dags att fira Miltons 2-års dag och kalaset hölls hos pappa och Lena. Max ville gärna hjälpa kusinen att öppna paketen!


Massor med god mat!


Julia & Henrik!

Massor med gott!!


Waow vilken tårta!


Blev lite biljard också...


Dags att blåsa ljuset!



Väldigt mysigt kalas och huvudpersonen var nog nöjd med presenter och godsaker!

1 kommentar:

  1. Fint kort på dig och Max vännen!
    O Mackan ser stolt ut med ännu ett pris, han är van ;)!
    Kram Johanna
    Hälsa Julia att hon är riktigt snygg i den kortare frisyren !

    SvaraRadera