söndag 13 november 2011

Hela långa helgen!

En härlig helg i ryggen och den har inneburit massor med familjetid, mycket god mat (för mycket), farsdag firande och makeover på Markus rum!

I fredags hade vi en mysig kväll här hemma med tacos och sen såg vi Idol. Min favorit Robin är kvar tack och lov=) Jag var ganska trött så det blev inget nattsudderi här inte.

I går körde Nicke och Markus till IH för att titta på fotbollsturnering. Jag och Max kördet till Ica Maxi och han ville för ovanlighetens skull sitta i vagnen. Max brukar gå runt själv och hjälpa till att plocka varor, men i går höll han koll på listan.

När vi kom hem så bakade vi årets första lussekatter!
När bullbaket var klart så hoppade jag i träningskläderna, tog Max i vagnen och så begav vi oss ner i skogen. Jag fick jobba rejält i backarna nu när det är så mycket löv och vagnen med Max i är ca 35 kg. Max hejade på mig "jobba i backen mamma" så det var bara att sätta fart! Vi stannade på två ställen så Max fick kasta stenar i ån också=)
Vi kom hem ungefär samtidigt som Nicke och Markus och efter en dusch så körde vi till svärföräldrarna för att äta farsdag middag tillsammans. Var supergott och mysigt som vanligt och roligt att alla tre syskonen Johansson kunde komma och kusinerna fick träffas.





Lite soffmys och goa skratt innan vi sen fick god fika också. Vi rullade hem!

Max fick spela airhockey med kusin Hannah!

I dag firade grabbarna Nicke med paket och teckning i morse. Markus hade gjort en superfin bild till Nicke och de gav honom två t-shirts också.


Vi har i någon dag nu diskuterat med Markus vad vi skulle göra på hans rum. Det var ju så att vi köpte möbler som skulle passa i det stora rummet i källaren, men det visade sig att han var ju inte riktigt redo för att vara där nere själv. Så han fick vårt sovrum och vi sover där nere i stället. Men möblerna äter ju upp det rummet han har eftersom de är ganska stora. Så vi åkte till Ikea i dag och köpte två nya, vita hyllor som vi satte upp (den enorma svarta åkte, den som tog upp hela väggen nästan!). Kanonskönt att ha städat rummet från tak till golv, röjt, kastat, sorterat och fått fint!


Rummet blev myket ljusare och känns så öppet nu! Markus är nöjd = vi är nöjda!

Kvällen avslutas med att kryssa i leksakstidningarna och tomten lär ha att göra om han ska få med allt det till Fältgatan.....


3 kommentarer:

  1. Även om det knappt var möjligt, så blir Max ännu mer och mer lik Nicke. Ser ju ut som du kör mannen i Ica-vagnen!;)Och så van han ser ut vid bakbordet, riktigt proffs.
    Mackans rum blev jättefint!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Samma hylla har vi till Williams och Linnéas nya rum, den är kanonbra.
    Härlig helg ni har haft!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att Markus blev nöjd med sitt rum. Ville väntar ivrigt på att vi ska flytta kontoret så att han får sitt eget rum snart. Då är det vi som får åka till IKEA och shoppa loss. :-)

    SvaraRadera