tisdag 15 november 2011

Charlotte Perelli, Messi och jag!

Tisdag och det har inneburit jobb, ett tandläkarbesök för mig, fotbollsträning för Markus och Nicke och cheescake bakning! Lite blandad kompott kan man säga.

Julia stack i dag direkt från jobb för att åka till bion där det i dag är "Twilight-maraton" som började kl 16 och håller på till ca 2 i natt. Jag hade nog inte orkat se de tre första filmerna på raken, men jag är avis på att hon snart sitter och ser "Breaking dawn"!!

Nåja, jag får väl se om jag kan få till ett biobesök annars får jag rent av vänta till den kommer på DVD. Ska bli spännande att se hur de har gjort filmen, detta är den enda av böckerna som jag har läst faktiskt.

Jag hämtade Max vid 16.30 och Markus kickade hem själv från fritids och var hemma när vi kom hem. Ibland så ringer jag dit och ber dem säga till Markus att kicka hem, så är jag hemma ca 5-10 minuter efter. Markus vill gärna få göra detta och jag tycker det är bra träning för honom med ansvar. Lite lagom start!

Markus har haft fotbollsträning i dag och jag och Max gick dit för att hämta honom lite innan 19 när det var slut. Vi hann kika lite på vår egen "Messi"!


Markus på gång!

Svettig kille!
När vi kom hem så nattade jag Max och sen gick jag ner i källaren för att träna. I går blev det en timme på spinningcykeln och i dag tog jag ett pass med Charlotte Perelli först (mage, armar, ben, rumpa) innan jag avslutade på cykeln. Bara att gilla läget - Perelli är betydligt mer vältränad än vad jag är. Tror ni bilderna är retuscherade?!

1 kommentar:

  1. Gott jobbat i källaren! Ang. bilderna så är de nog inte tillräckligt retuscherade för att man ska kunna hävda det till sin egen fördel tyvärr. ;-)

    SvaraRadera