lördag 26 november 2011

Busfabriken!

Jag och grabbarna körde till Halmstad i morse, för att möta upp Nina och barnen kl 10 när Busfabriken öppnade. Det är toppen att kunna mötas där på (nästan) halva vägen och numera är barnen så stora att jag och Nina faktiskt hinner prata massor nu när vi träffas!

Max cyklade massor!


Markus och Ville spelade fotbollsspel.

Roligt att få skjuta bollar!!


Dags för lunch!

Jag kör den "lätta" linjen - supergott!

Markus lyckades ta en bild på mig och finaste Nina!


Grabbar fick åka på tjuren!


Tyvärr fick jag inte med Annie på någon bild, men vi alla vet ju hur söt hon är ändå=) Tusen tack Nina för tre härliga timmar med våra goa barn!


När vi kom hem så begav jag mig ut och sprang i skogen, är ca 4 km den rundan. Skönt att få lite luft efter att ha varit inne hela förmiddagen. Ella och Gabbi kom för att hålla lite lördagsmys med oss och det var högljutt och livat kan jag lova! Barnen var på G ordentligt och vi kunde behövt hörselkåpor här i kväll;-) Roligt är det i alla fall att kusinerna har så roligt ihop!


Och om man går från det ena till det andra.....Nu är vi inga småbarnsföräldrar längre! Vi har ingen i huset som använder blöjor och vi har i dag skruvat bort barngrinden som suttit vid trappan till källaren. Max är verkligen superduktig och nu är även nattblöjan borta. Halleluja - inga mer pengar på blöjor=) Grinden har vi egentligen inte behövt eftersom Max klarat trappan väldigt bra länge, men den har fått sitta som en säkerhet eftersom det busas ganska vilt här hemma. Ser lite märkligt ut, man har vant sig vid att den suttit där i 7 år=)

1 kommentar:

  1. Vill du veta en hemlis?? Vi har vår grind på ovanvåningen kvar fortfarande!!! Inte för att den har behövts de senaste typ 4,5-åren utan för att den är så himla bra att hänga kläder på som man ska stryka (har strykbrädan precis bredvid).

    ((... Fast mest beror det nog egentligen på lathet att den fortfarande sitter där den sitter ;-))

    Tack igen för igår - Smauland <3 Skaune!

    SvaraRadera