tisdag 5 juli 2011

SM och annat smått & gott!

Oj som dagarna har gått! Men det gör de när man har roligt och DET har vi haft. I fredags styrde vi bilen mot Hallstavik, 65 mil enkel resa. Lite orolig var jag nog allt för hur det skulle gå, men grabbarna var superduktiga hela vägen!


Lite fikapaus på vårt favoritställe i Jönköping!

Stugan låg på Bergby Gård och var jättefin. Max hittade sin plats i hallen;-)


På lördagen var vi på banan vid 8 tiden och vi fick bästa tänkbara väder för en bmx tävling. Solen gassade hela dagen och det gällde att hitta skugga och dricka mycket!

På SM ska det givetvis sjungas nationalsång! Killen som är trea från vänster är Mattias från "Sofias änglar" bla. Han är en riktigt bra speaker!

Lite hamburgare smakar gott!

Mellan heaten fick vi leka lite också!

Det gick riktigt bra för alla tre i heaten. Spännande, rop, krascher och action - precis som bmx ska vara!



Prisbordet med måååååånga pokaler!

Det är en och annan cykel....

De yngre väntar spänt på prisutdelningen!

Ella tog guldet i tjejklassen cruiser 30+

Nicke tog silver i cruiser 35-39! Max hjälpte till att hämta priset=)


Hemma vid stugan igen!
Kan säga att tacos smakade gott efter hela dagen ute!

Vi gick en runda och hittade en liten badplats.


I söndags när vi vaknade var det bara att packa och städa stugan. Sen hade vi 65 mil hem och det gick bra även denna turen. Är imponerad av barnen som aldrig åkt så långt innan!


I går började jag jobba och det kändes helt ok. Nu är det Julias tur att vara ledig denna veckan och sen har jag semester igen. Vi får hjälpas åt att hålla ställningarna på jobb, där är hur mycket som helst att göra på dagarna och det gäller att kunna hålla många bollar i luften samtidigt!


När vi hade ätit i dag med Ella och Gabriel, så var tanken att de skulle träna bmx. Men det är ju en bit att köra så ingen av dem orkade riktigt de, så vi tog våra cyklar i stället och cyklade ner till Råå. Där blev det kvällsdopp och en glass. Vi älskar de stunderna nere vid havet och kvällsbada, vattnet var riktigt, riktigt skönt!


Sen har det varit lite tråkig information med ett brev som damp ner i brevlådan i fredags. Där stod det kort och gott att vår dagmamma ska stängas ner och Max (och de andra barnen som går där nu) ska börja på dagiset i augusti. Det är en lång historia med många otroliga handlingar som är felaktiga så vi får protestera högt nu. Smart drag av dem att skicka ut detta i fredags och sen är alla på semester. I dag fick jag faktiskt tag på verksamhetschefen för vårt område och hon kunde beklaga att vi inte fått någon information tidigare och att det gått till så här.


Jag ringde ju rektorn två gånger om dagen i fem dagar när detta ryktet började gå, men han hade inte ryggrad nog att ringa upp mig. Sen ljuger de föräldrar i byn rakt upp i ansiktet och säger att Ingrid inte har platser, trots att hon har det. Dagiset saknar många barn och därför så gör de så här för att få det att gå runt ekonomiskt där. De har kört över Ingrid så nu har facket gått i taket och det kommer att hända en del nu......Mycket är på gång och en sak är säker, så lätt kör ingen över oss som vet att Ingrid är det bästa tänkbara för barnen i byn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar